2777
2789

خیال پردازی میکنی 

دو نفر یا یک نفر یکم اذیتت میکن فکرتو درگیر کردن 

قیافتم من حس میکنم سبزه ای مهربونی اما به شدت خودخواهی 

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

خیال پردازی میکنی  دو نفر یا یک نفر یکم اذیتت میکن فکرتو درگیر کردن  قیافتم من حس میکنم ...

عزیز 

منم میشه بگی کی ازدواج میکنم 

از شخصیتم بگو 

دعات میکنمممم 🥲♥️💞🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیال پردازی میکنی  دو نفر یا یک نفر یکم اذیتت میکن فکرتو درگیر کردن  قیافتم من حس میکنم ...

منم‌میگی؟ دریاره شخصیتم یا ظاهرم‌بگو

دوست صمیمی سابقم‌دوسم داره؟ باهم تابستون میریم بیرون یا همو میبینیم؟ بهم‌فک میکنه؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

همین سوالایی که اسی پرسید منم دارم 

میشه جواب بدی؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

لطف میکنید سوالای منم جواب بدین؟

کسی که دوسش دارم متاهل یا مجرد ؟

حسش نسبت به من چیه ؟

کی باهم ارتباط برقرار میکنیم؟ ( زنگ ، دیدار ، پیامک ) 

تروخدا جواب بدین 

@منوآرزوهام  

دلم را به کجای این شهر مشغول کنم که نگیرد بهانه ی تو را😔
لطف میکنید سوالای منم جواب بدین؟ کسی که دوسش دارم متاهل یا مجرد ؟ حسش نسبت به من چیه ؟ کی باهم ار ...

عزیرم قسم نده الان هیچیو دیگ حس نمیکنم گلم

اما تا شب بهت میگم

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه