2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب( بادبادک باز) اثر خالد حسینی رمانی با داستان فوق العاده گیرا من خیلی دوسش داشتم

(نقاش سکوت) تا اخرش نمیدونی قراره چه اتفاقی بیوفته 

(راهنمای مردن با گیاهان دارویی) نویسندش ایرانیه و من دوس داشتم کتابش رو

(آسفالتی ها) جالب بود من دوسش داشتم ..زندگی از دید بچه هایی که توی شهر بزرگی بی خانمان و ولگردن و اسیب هایی که متحمل میشن

کتابای روانشناسی طور هم تکه هایی از یک کل منسجم

تصمیم گرفتم خودم باشم

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
درمورد چیه؟

هرچی بگم حس میکنم اسپویل میشه آخه

ولی خب 

یه دختر به اسم نورا که افسردگی داره و طی یه اتفاق وارد یه کتابخونه میشه و اونجا با حسرت هاش و آرزوهایی که داشته روبرو میشه

مخصوصا اگه تازه کتاب خوندن و شروع کردی کتاب خوبیه خیلی روانه

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
کتاب( بادبادک باز) اثر خالد حسینی رمانی با داستان فوق العاده گیرا من خیلی دوسش داشتم (نقاش سکوت) تا ...

یه خلاصه از بادبادک باز میدی؟ 

یه خلاصه از بادبادک باز میدی؟ 

حتما عزیزم💖

خالد حسینی اهل افغانستان هستن و این داستان هم داخل افغانستان رخ میده..

درمورد دوتا پسربچه هست که باهم دوستن..درواقع پدر یکی از پسرا برای پدر اون یکی توی خونه اش کار میکنه و به باغ و ..اینا رسیدگی میکنه..

بخاطر مسائل سیاسی و اجتماعی که توی کشور رخ میده مدت ها از هم دور میمونن و بعد ها پرده از رازی برداشته میشه که همه چیزو عوض میکنه ..من خودم اخرای کتاب بشدت شوکه شدم 😂

قلم بسیار ساده و روان و گیرایی داشت این کتاب و داستان رو طوری پیش میبرد که من واقعا نمیتونستم کتابو زمین بزارم جزو بهترین رمانهایی بود که خوندم من از نشر پیکان با ترجمه منیژه شیخ جوادی خوندم که روان و خوب بود..

کتاب دیگه ای هم از خالد حسینی خوندم که اونم خوب بود(هزاران خورشید تابان)

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
حتما عزیزم💖 خالد حسینی اهل افغانستان هستن و این داستان هم داخل افغانستان رخ میده.. درمورد دوتا پس ...

مرسی که وقت گذاشتی 

حتما میخونمش