2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیاد نبین عزیزم وقتی کاری ازت برنمیاد 

من خودم مشهدم روز اول واقعا حالم بد شده بود و گریه میکردم ولی دیگه گفتم چاره اینه که روزایی که اعلام کردن رو بیرون نریم خونه موندیم و زیادم فیلما رو نمیبینم که حالم بد نشه

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
پس‌ما‌خودمون‌چی‌بگیم

من رشتیم هفته پیش اینجا بارونای خیلی شدید میومد اما به پای شما نمیرسه برای من بارون هفته پیش عجیب بود مث بارونای قدیم نبود خیلی شدید پراز صدا و رعدوبرق 

من میگم چرا با این شرایط یه سریاتون باز ماشین میبرین بیرون اخه حرصم میگیره میبینم تو اون سیل ماشین م ...

والا ما نبردیم ولی خیلیا مجبور بودن یگ هفتهس سیله همه جا شما بودی دارو میخاستی خرید داشتی چیکار میکردی 

💕🌸☘️🌹

من میگم چرا با این شرایط یه سریاتون باز ماشین میبرین بیرون اخه حرصم میگیره میبینم تو اون سیل ماشین م ...

من شاندیزم عزیزم باورت میشه روز بعداز اون سیل وحشتناک با اینکه مسیرهای سمت رودخونه رو بسته بودن بازم یه عده رفته بودن کنار رودخونه برای تفریح؟ خب بعد اتفاقی واسشون بیفته ما خودمونو با جوش و غصه برای اونا داغون کنیم؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
من رشتیم هفته پیش اینجا بارونای خیلی شدید میومد اما به پای شما نمیرسه برای من بارون هفته پیش عجیب بو ...

منم‌خودم‌تو‌کل‌عمرم‌همچین‌بارونی‌روندیده‌بودم‌واقعا‌وحشتناک‌بود

باز‌از‌بارون‌بدتر‌تگرگ‌بود