2777
2789
عنوان

غمگینم..!

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 21 پست
غمگین بودن نمیدونم برای چیه بگم چه دغدغه ای هم خب فکره ولی همیشه اینجور موارد به این فکر می کنم عز ...

چون آدمی که گناهی نداشته و از همه پاک تره حقش این نبوده  نیست 

اتفاقا عزیز  بوده واسه خدا که انقدر پاک و مهربون مونده و خواهد بود

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
چون آدمی که گناهی نداشته و از همه پاک تره حقش این نبوده  نیست  اتفاقا عزیز  بوده واس ...

😤😏

واقعا مسخرست ،  با توام اگه مثل بقیه دخترا رفتار میکرد بازم شکایت نمیکردی و به بیگناهیش یقین داشتی!! حبس کمترین مجازاته براش ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😤😏 واقعا مسخرست ،  با توام اگه مثل بقیه دخترا رفتار میکرد بازم شکایت نمیکردی و به بیگناهیش ی ...

وآقا خیلی مسخرست که الکی قضاوتش میکنی این واقعا خیلی مسخرست جالبه بدونی همه اون حرفای دخترا دروغ بوده و اصلا هیچ پرونده آب از شکایت دخترا و آزار جنسی نداره چرا قضاوت میکنی؟سحر قریشی الان کجاست؟داره تو آمریکا کیس جدیدشو راه میندازه که اقامت بگیره برو ببین الکی هم قضاوت نکن آره بیگناهه و از همه پاک تره و آزاد میشع

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
وآقا خیلی مسخرست که الکی قضاوتش میکنی این واقعا خیلی مسخرست جالبه بدونی همه اون حرفای دخترا دروغ بود ...

من کاری به سحر قریشی ندارم اصلا اون بد کاره ترین زن هر چی سرش بیاد حقشه

فعلا موضوع بحث تتلوعه 

من قضاوت نکردم مهمتر از من قاضی و البته وکیلش قضاوت کرده  وکیلش که میگه توبه کرده  پس ینی یه چیزی بوده که به قاضی پروندش همچین حرفی زده 

تو خودت چطوری قضاوتش کرده که پاک و بیگناهه 

قضاوت کردن همیشه به بدی نیس ، به خوبی بیجا هم هست 

من کاری به سحر قریشی ندارم اصلا اون بد کاره ترین زن هر چی سرش بیاد حقشه فعلا موضوع بحث تتلوعه  ...

خودت داری میگه آزار دختر ها مگه نمیگی توبه آره توبه کرده برای فوش دادن و آهنگ سیاسی خوندن وگرنه آسیبی به دخترا نزده که میگی پس قضاوت کردی چیزی که اصلا نبوده و نیست و فقط شنیدی رو منم هنوز رو حرفم هستم چون معنی اون توبه رو میدونم هنوزم میگم پاک ترینه و اون توبه فقط واسه حل شدن مشکل دادگاهه

خودت داری میگه آزار دختر ها مگه نمیگی توبه آره توبه کرده برای فوش دادن و آهنگ سیاسی خوندن وگرنه آسیب ...

هع یه توبه !  هزار کار انجام میدن بعد  اسم یه توبه تو دادگاه توقع جمع کردن قضیه دارن !

باشه تو رو با بزرگ مرد زندگیت تنها میذارم 😆

هع یه توبه !  هزار کار انجام میدن بعد  اسم یه توبه تو دادگاه توقع جمع کردن قضیه دارن ! با ...

از اونجایی که اون هزار کار رو که میگی اصلا وجود نداشته آره با یه توبه حل میشه 

ممنون از احترام نگاه داشتنت!