2777
2789
عنوان

خانواده ی سمی

106 بازدید | 8 پست

بعضی از خانواده ها چرا اینجورین

چرا آینده بچتونو فقط در درس خوندن میبینید؟چرا فکر میکنید اگه بچتون درس نخونه بدبخت میشه میمیره؟؟

چرا در برابر دوستای بچت خوشگذرانی هاش بیرون رفتنش مسئولی ولی در برابر نیاز های مالی شغل آینده و ازدواجش شانه خالی میکنی؟؟ وقتی بچتو اسیر خودت می‌کنی باید بعدا به فکر آیندش هم باشی 

وقتی بچت وارد بازار کار شد و کاری بهش نداشتی بهش گیر ندادی اونوقت مسئول نیاز مالی و ازدواجش نیستی 

ولی تووو که بچتو اسیر خودت کردی میره دستشویی باید بهت جواب پس بده توضیح بده خودت باید خرج بچتو بدی تا میمیری باید خرج ازدواجش هم بدی

این جوری ها هم نیست تا یه جای پدر و مادر وظیفه دارن ولی بعدش بچه باید خودش بتونه گلیم خودشو از آب بکشه بیرون حتی بین حیوانات هم اینجوری هست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
این جوری ها هم نیست تا یه جای پدر و مادر وظیفه دارن ولی بعدش بچه باید خودش بتونه گلیم خودشو از آب بک ...

وقتی تا ۲۵ سالگی بچتو تابع خودت کردی نزاشتی کار یاد بگیره بیرون بره وارد جامعه بشه انتظار داری فردا گلیمشو بکشه بیرون؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی تا ۲۵ سالگی بچتو تابع خودت کردی نزاشتی کار یاد بگیره بیرون بره وارد جامعه بشه انتظار داری فردا ...

خب اون دیکه مشگل پدر مادر های نا آگاه هست که بلد نیستن  بچه رو درست تربیت کنن و مستقل بار بیارن بچه تا آخر عمر بچه پدر مادر هست درست ولی قرار نیست تا آخر عمر رو دوش خودشون حملش کنن باید یه جوری بار بیارن بتونه از پس خودش و زندگی خودش بر بیاد ممکنه عمر پدر مادر کم باشه بچه باید بلد باشه حتی بین حیوانات هم بعد یه مدت مادر ولش میکنه بتونه مستقل زندگی کنه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
نباید بچرو ول کنن ولی سختگیری بیش از اندازه هم خوب نیس هرچیزی بجاش اون بچه دوروز دیگ میخواد بره تو ا ...

دقیقا بچه رو باید درست تربیت کرد پسر جاری من ۱۰ سالشه بعد مادرش میبره دست شویی😐😐😐چرا چون مادرش وسواس داره میگه نمی تونه خودشو خوب بشوره بابا خجالت اوره یه بچه ۱۰ ساله هنوز واسه دست شویی رفتن وابسته مادرش هست 

خب اون دیکه مشگل پدر مادر های نا آگاه هست که بلد نیستن  بچه رو درست تربیت کنن و مستقل بار بیارن ...

میشه لطفا فقط یک دقیقه دست از سر حیوانات برداری داریم راجب نحوه تربیت بچه ها تو خانواده ها صحبت میکنیم