سلام من ۳۳ هفته هستم،تو کل این مدت بچم لگد نزده ک دردم بیاد،یا مثلاً شنیدم بعضیا میگن بچمون چنان لگدمیزد ک معلوم بود دستش هست یاپاهاش هست،بچه من تکون میخوره،تکوناش اذیتم نیمکنه،مثلا حالت ریز یه قسمت شکمم رو بالا میده ک بیشتر شکمم لخت باشه دیده میشه,سونو آن تی رو ک دادم مشکلی نبود تو۱۸ هفته،بعد من حرکات رو کم حس میکنم،دیشب سه نوارقلب ۳۰ دقه از قلب بچم گرفتن ۱۵ حرکت نوارقلب نشون داد ولی من ۶تاشو حس کردم،دکترم سونوبیوفیزیکال نوشته
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️