2777
2789

سلام من ۳۳ هفته هستم،تو کل این مدت بچم لگد نزده ک دردم بیاد،یا مثلاً شنیدم بعضیا میگن بچمون چنان لگدمیزد ک معلوم بود دستش هست یاپاهاش هست،بچه من تکون میخوره،تکوناش اذیتم نیمکنه،مثلا حالت ریز یه قسمت شکمم رو بالا میده ک بیشتر شکمم لخت باشه دیده میشه,سونو آن تی رو ک دادم مشکلی نبود تو۱۸ هفته،بعد من حرکات رو کم حس میکنم،دیشب سه نوارقلب ۳۰ دقه از قلب بچم گرفتن ۱۵ حرکت نوارقلب نشون داد ولی من ۶تاشو حس کردم،دکترم سونو‌بیوفیزیکال نوشته

خب آرومه حتما

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 16 هفتمه کی تکوناشو میغهمم?

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

شکمت چربی داره؟ شاید لایه هاش ضخیمه متوجه نمیشی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

جفتت قدامی هست؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

من 16 هفتمه کی تکوناشو میغهمم?

من تو ۲۰ هفته هستم خیلی ریز و کم متوجه میشن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

پسر منم زیاد تکون نمی‌خورد تا آخر همش خواب بود😁

حتی نوتر قلب که ازش میگرفتن دکتر تکون میداد شکممو که بیدار شه

حتما نی نی شما هم آرومه

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

پسر منم زیاد تکون نمی‌خورد تا آخر همش خواب بود😁 حتی نوتر قلب که ازش میگرفتن دکتر تکون میداد شکممو ...

بعد پسرتون خدارو شکر مشکلی نداشت بدنیا اومد؟شما هم لگد حس نمی‌کردیم فقط تکون آروم حس میکردی؟

من ۱۷ هفتم تاره یکی دو بار حس کردم تکوناشک

چجوری تکون میخوره?