2777
2789
عنوان

معلم خوب.....

227 بازدید | 9 پست

کدوم صفت خوبو که الان دارید از همسرتون یاد گرفتید 

من خودم صبوری کردنو یاد گرفتم البته خیلی سخت بود برام چون کم طاقت و عجول بودم ولی با تکرار تونستم ۶۰,,۷۰ درصد موفق باشم

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من جای شما بودم از همسرتون متعهد بودنم یاد می‌گرفتم که نیاید سایت زنونه با خانوم ها چت

می‌تونید بهش بدیده مثبت فک کنید

مراجعه به تاریخچه 

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

هرچی هم باشه من خودم نمیتونم به خودم قبول کنم که یه روزی همسرم تو همچین سایتی هم کلام خانم ها باشه

الان تو دانشگاها میگه همکلاسی مخالف نداریم مهم نیت و  دیدگاه شماست ،البته هستند آدمایی کم شعور ک موجب آزارنده ولی من حتی پست منحصر خانمها باز هم نمیکنم چ اینکه نظر بدم 

چه خوب  موفق باشی

اینو نگفتم از شما تأیید بگیرم چون واقعاً ب اون تعهدی ک شما گفتید معتقدم و اینو همسرم می‌دونه که با داشتن تماااااااام شرایط لازم برای بی بندوباری(پول ماشین خونه خالی ونفرش) ذره ای بهم شک نداره ومنم اجازه نمیدم این اعتماد سلب بشه