2777
2789

سلام دوستان 

من ساکن تهران هستم. منطقه ۵

لطفا بفرمایید برای سر مایه گذاری کدوم گزینه مناسب تره خرید آپارتمان در

۱. پرند 

۲. اندیشه 

۳. پردیس 

اگر یک روز از فروش اون آپارتمان  منصرف بشوم و بخوام توی اون زندگی کنم  از لحاظ امکانات و فرهنگ و امنیت کدوم بهتره ؟ 

میدونم این مواردی که گفتم فازهای مختلف دارند 

میخوام تجربه شما رو بدونم 

لطفا کمک کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید وقت بزاری بکی دو هفته قشنگ بیای بگردید.اندیشه همه جور خونه داره از مجتمع های لونه زنبوری بگیر تا خونه ویلایی های یزرگ و سوبکلس .ولی خواهشا مجتنع نخر مخصوصا اونایی که تو هر طبقه ۶ واحدن چون واقعا شبا اسایش نداری هر جور صدایی میاد فاز یک شلوغتره مغازه برای خرید زیاد داره  تا یک و دو شب مغازه ها بازن .مجتنع زیاد داره و ترافیکشم بیشتره خیلیا اینجوری دوست دارن .فاز ۲ نزدیک سراسیات ملارد  میشه هم خونه ویلایی داره هم اپارتمان ۳ واحدی ۶ واحدی .فاز ۳ اپارتمان های ۸ واحدی قدیمی ساز داره خیلی ها رو بازسازی کردن و خیلی داخشون قشنگ شده اما پارکینگشون زیر زمینه و سندی نیست ویلایی های قشنگم داره   فاز ۴ بیشترش اپارتمان ۸ واحدیه و  دو‌تا مرکز خرید بزرگ داره یکیس بازار ایرانی اسلامیه یکیشم ارغوان البته بازم دارم پاساژ میسازن و مجتمع اضافه میکنن قبلا فاز ۴ خیلی خلوت و خوب بود الان واقعا داره شلوغ میشه .فاز ۵ هم بیشتز اپارتمان ۸ واحدی بالای ۲۰ سال داره  .فاز ۶ رو خبر ندارم .در کل باید بیای ببینی حسابی وقت بزاری .اینجا پر از مغازه و پاساژه ولی نقطه ضعفش مدرسه  هست خیلی کم مودرسه دولتی دارهبیشتر غیر انتفاعی داره .درمانگاه و بیمارستان هم بد نیست داره یه بیمارستان نور هم هست که خصوصیه و همیشه خدا شلوغ .ان شالله یه جای خوب بگیرید .ولی فقط حواستون باشه مجتمع نرید واقعا توهم تو هم هست و حواستون به اینکه انباری و پارکینگ سندی داشته باشه هم باشه اکثرا پارکینگ ها مشاع هست و موقع فروش همین رو نقطه ضعف میدونن .شهرک صدف جز فاز س هست به نسبت خلوت تر و نو ساز تره  

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

شما که از تهران میای شاید مسیر تهران تا اندیشه بخوره تو ذوقت چون قبل از اندیشه یه سری معدن هست فکر کنی اینجا بیابونه اما وقتی برسی به اندیشه یه دنیای دیگه میشه .خواستگار خواهرمن از طرف شما میومد ترسیده بود از مسیر 🤣 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
شما که از تهران میای شاید مسیر تهران تا اندیشه بخوره تو ذوقت چون قبل از اندیشه یه سری معدن هست فکر ک ...

تشکر از نظر شما ..... 

نکته جالبی بود عزیزم 

مسیر براشون خاطره میشه .... انشالله خواهرتون خوشبخت بشن 

پردیس خیلی خیلی بهتره هم امکانات هم آب و هوا ولی خوب خیلی گرونتر از اون دوتا دیگست

مرسی 

لطفا بفرمایید 

توی پردیس آپارتمان شخصی ساز متری چندهست ؟ البته توی فاز های جدید چون فار های قدیمی تر حتما گرونتره