2777
2789

من رفتم اینطوری بود 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان اینو نت خواندم میگه نگران نباشید

زارعی - رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش اعلام کرد: دانش آموزان نگران دریافت کارت ورود به جلسه آزمون نباشند و برای امتحانات آماده شوند.

وی گفت: امکان دریافت کارت ورود به جلسه تا یک ساعت قبل آزمون وجود دارد، دانش آموزان نگران دریافت کارت ورود به جلسه نباشند.

زارعی گفت: اگر دانش آموزی نتواند کارت ورود به جلسه خود را دریافت کند راه حل جایگزین برای احراز هویت پیش بینی شده است و می‌تواند با کارت شناسایی در جلسه شرکت کند.

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

انتحانای ۳۰ و ۳۱ کنسل شد خبر داری!؟ بخاطر همین مشکل کارت

اخه دیروز اصلا سایت باز نمیشد الان باز شد رفتم اینو نوشته خیلی بد هم استرس امتحان داشته باشی هم کارتو پدرم دیروز فرستادم آموزش وپرورش ۵تا مدرسه گفته که برم به همش سر بزنم ببینم کجاست محل امتحانم

اخه دیروز اصلا سایت باز نمیشد الان باز شد رفتم اینو نوشته خیلی بد هم استرس امتحان داشته باشی هم کارت ...

آخی. خواهرزاده های منم دوتاشون نهایی دارن خیلی اضطراب دارن. نگران نباش درست میشه برای همه همینه روزی دو سه بار برو سایت سر بزن

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا