2777
2789

بچه ها من سر راه تمام کارام حتی کارایی که با پول و پارتی باید اوکی بشن انقدددد سنگ میفته که به نود میرسه و صد نمیشه، اصلاً عجیبه هر کس میشنوه دهنش باز می مونه.. من مامان خدا بیامرزم هم همینطور بود و براش همین مانع های عجیب پیش میومد تا اینکه یهو فوت کرد.. منم وقتی حامله بودم تا سه ماهگی حاملگیم سر خاکش گاهی میرفتم، بنظرتون میشه چله افتاده باشه روم؟ لطفأ کسانی که اعتقاد دارن بیان و اگه راهکاری دارن کمکم کنن 🙏🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید چله بری کنی

ببین وقتی فوت کرد من حامله نبودما اما بعده یک ماه چهل روز انقد که افسرده شده بودم به توصیه یکی از دوستای مامانم و مشاورم اقدام به بارداری کردم و حامله شدم، بعد تا سه ماهگی حاملگی سر خاکش میرفتم گاهی، این میتونه باعث چله بشه؟ چله بری چطوریه میدونی عزیزم؟

ببین وقتی فوت کرد من حامله نبودما اما بعده یک ماه چهل روز انقد که افسرده شده بودم به توصیه یکی از دو ...

اگه اصفهانی ادرس بدم برو چله بری میکنه یه اقایی هست 

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
نه تهرانم.. تلفنی نمیشه بهم بگه و هزینه شو براش واریز کنم؟

یه نخ ابریشم برات میخره دعا شو میخونه باید توخونت باشه ولی عالیه .

یه نخ ابریشم برات میخره دعا شو میخونه باید توخونت باشه ولی عالیه .

شماره اگه داره میشه بهم بدی؟ اینجا بذار وقتی خوندم میگم که پاکش کنی.. توروخدا الهی خدا بچه هاتو برات نگه داره، اگه قابل اعتماده شماره داری ازش بهم بده 🙏

شماره اگه داره میشه بهم بدی؟ اینجا بذار وقتی خوندم میگم که پاکش کنی.. توروخدا الهی خدا بچه هاتو برات ...

عزیزم من چندبار برا خواهرم و دختراش رفتم خونش کارشون را انجام دادم وپست کردم برا مشهد شماره ازش ندارم .

عزیزم میشه شمارش رو بزاری 

عزیزم شماره ندارم ازش باید برم خونشون اسم طرف را بدم براش چله بری میکنه بعد دوروز میرم تحویل میگیرم برا خواهرم ودختراش پست کردم مشهد 

عزیزم شماره ندارم ازش باید برم خونشون اسم طرف را بدم براش چله بری میکنه بعد دوروز میرم تحویل میگیرم ...

عزیزم زحمتت میشه شرمنده میشم ولی اگه امکانش هست شماره خودتو یا یه آی دی ای چیزی از خودت میذاری که بتونم باهات در این مورد ارتباط داشته باشم ینی اگه برات مقدور هست که بری اسممو بهش بگی، هزینه شم برات واریز کنم بهش بدی، که انجام بده

عزیزم زحمتت میشه شرمنده میشم ولی اگه امکانش هست شماره خودتو یا یه آی دی ای چیزی از خودت میذاری که بت ...

@Rad_Rad369 اگه ایتا داری بیا ایتا ببینم میتونم برم خونش شماره چیزی برات گیر بیارم