2777
2789
عنوان

نی نی سایت واقعا عجیبه

177 بازدید | 5 پست

یه کست گذاشته پت ها و ...بعد عکس یه گربه ملوس گذاشته. کاری ندارم چی توش گفته‌های گربه بده یا خوبه. ولی خدایی خودم دیدم کامنت مربوط به حیوانات رو گرفتن ترکوندن. اونجام بحث خوب یا بد بودن بود و تبادل نظر. من اصلا طرفداری یا ضدیت ندارم. میگم بسه این همه س ا ن ..سور. خسته نشدید؟ اونایی که زرت و زرت هر موضوعی رو گزارش می‌زنید.

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که تو تمام سال های عضویتم یه بارم گزارش نزدم🫠

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
نه خسته نمیشن  چون تو دنیای واقعی هیچ پخی نیستن اینجا با ریپورت کردن احساس قدرت و تاثیرگذار بو ...

بحث پخ بودن نیست. اینا ترسو هستند میترسن یک وقت نظرات مخالف رو بشنونن بعد نظرشون عوض بشه و بگن وای این همه سال تعصب الکی داشتم. خیلی بده آدم از تغییر بترسه تا آخر عمر همون فرد قبلیه. اصلا دگی هدفش تغییره

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.