2777
2789

کلا خیلی توی فکر مریضیه

مامانش هم دقیقا همینه .

هر وقت از سر کار میاد یه چیزیش هست 

چند بار وقتی اومد می‌لنگید محلش نذاشتم خوب شد

امشب باز رفته اورژانس

گاهی وقتها میگه نمیتونم نفس بکشم

دو هفته هست میگه یبوست دارم منم میگم برو دکتر 

خیلی ازم شاکیه میگه بی احساسی

۱۱۵ کیلو وزنشه ۱۸۵ قد ولی انگار یه بچه کوچیکه

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

منم مدت زیادیه به خاطر پسرم شبها نمیخوابم درست

چند بار صدام میکنه

امشبم با کلی دردسر خوابید منم اومدم بخوابم که همسرم باز گفت حالم بده و رفت اورژانس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون یبوست داره تو چی کار باید بکنی اخه😑

نمیدونم به خدا.فقط تونستم بگم برو دکتر میگه انگار دیواری. خودمم میدونم باید برم دکتر

ببین حالا غیر از وسواس بیماری ، فقط یک نکته هست شاید بد نباشه شما هم بدونی این بنده خدا شاید مثل دوران هفده هجده سالگی منه. من واقعا هر هفته دو سه بار دچار نفس تنگی میشدم البته میدونی چجوری نفس بود ولی انگار غیر ارادی نمیتونستم عمل دم و بازدم رو انجام بدم و انگار داشتم میمردم بعد یک دو سال کشف کردم هر وقت پیتزا یا سوسیس میخورم اون شب یعنی نصف شبش این علایم بیماری و حس سکته و اینا دست میده بهم. اون موقعا بقیه اشناها فکر میکردن الکی میگم که دارم میمیرم ولی واقعا حالم بد میشد 

شوهرمنم همیجوربود توام خودتوبزن به مریضی ازاون بدترکن خوب میشه براجلب توجه اینجورمکنه

این کارم میکنم فایده نداره.چون خودش این مدلیه باور نمیکنه 

یه بار مامانش افتاده بود رو دور مریضی اوند خونه ما اینم از این ور جوگیر شد گفت منم مریضم رفت بیمارستان 

نیاز به توجه داره بنظرم  یا تو اورژانس حتما کسی داره 🤪🤪🤪دومی شوخی کرذم

نیاز به توجه که داره ولی منم بچه کوچیک دارم شاغلم هستم نمیتونم از این بیشتر