2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خانوم حدود ۲۵ سال پیش ازدواج کرد .عاشق پسر خاله اش شد و با وجود مخالفت شدید مادر و پدرش ازدواج کرد ....البته قرار شد برای زندگی برن شهر محل زندگی پسره ....علت اصلی مخالفت مادر و پدر دختر همین. بود که پسر می خواست شهرستان زندگی کنه

خلاصه دختر رو بعد از مراسم عروسیه از تهران بردن یه شهر دیگه ....خانواده پسر با اینکه فامیل بودن چندان روی خوشی به خانواده دختر نشون نمیدادن ....واسه همین خانواده دختر دیر به دیر میرفتن دیدن دخترشون ....

واسه راحتی شما اسم مستعار میزارم و دختر میشه مهتاب و پسر امیر 

امیر یه خونه کوچیک تو یه طبقه زیر همکل واسه مهتاب اجاره کرد و زندگی شون رو شروع کردن. مادر امیر که می‌شد خاله. مهتاب ، به پسرش یاد داد که خط تلفن  واسه خونه نخر چون مهتاب از مادر و تواهرش دورا و زیاد حرف میزنه و پول تلفن باید بدی 

خلاصه بعد از چند ماه مامان و بابا و خواهر و برادر مهتاب رفتن دیدن دخترشون....مهتاب خیلی خوشحال بود . اونا چند روزی موندن و موقع خداحافظی مهتاب گریه میکرد و خواهر مهتاب غصه دار بود . اونها فقط یکسال تفاوت سنی داشتن ...