2777
2789

اگه کسی ازدواج کرده باشه و ستاره هاشون جفت نباشه باید چیکار کرد ؟؟؟

خواهش میکنم دعا کنین ان شاءالله بزودیای زود خدا بهمون اولاد سالم و صالح و عاقبت بخیــــر بده 🍃اگه اینو دیدی برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید لطفا 🥺🥲
میگین باید اسمو عوض کنی چک کنی ببین جفت میشه یا نه اگه جفت شد باید اسمتو عوض کنی یا حداقل اون طرف با ...

ببخشید شما شخصی رو میشناسید که بتونم باهاش تماس بگیرم برای تغییر اسمم ؟! 

خواهش میکنم دعا کنین ان شاءالله بزودیای زود خدا بهمون اولاد سالم و صالح و عاقبت بخیــــر بده 🍃اگه اینو دیدی برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید لطفا 🥺🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید شما شخصی رو میشناسید که بتونم باهاش تماس بگیرم برای تغییر اسمم ؟! 

نه عزیزم من سراغ ندارم، فا.لگیر هم میتونه چک کنه که جفت هست یا نه ،فک کنم خودتون میتونید عوض کنید همین که به نام جدید صدا بزنید  

اره من یکی برام انجام داد برا خودم وشوهرم ک میخاست بیاد خاستگاری گف ستاره هاتون جفته ولی برای خالم و شوهرش انجام داد گف جفت نی و واقعا زندگی خوبی ندارن باهم