2777
2789

آیا شما به ستاره چینی اعتقاد دارید که بر اساس حروف ابجد ِ 

که اگر ستاره ی دونفر جفت بود خوبه 

و اگر جفت نبود ...

اگه کسی ازدواج کرده باشه و ستاره هاشون جفت نباشه باید چیکار کرد ؟؟؟

خواهش میکنم دعا کنین ان شاءالله بزودیای زود خدا بهمون اولاد سالم و صالح و عاقبت بخیــــر بده 🍃اگه اینو دیدی برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید لطفا 🥺🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا معتقد نبودم ولی الان معتقدم .ی دوستام برای ازدواجم گرفت گفت ستاره ها جفتن ولی بچه دار نمیشید و یا جدا میشید .انگار راست گفت من بچه دار نشدم و شاید دراینده جداهم بشیم.

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
منظورت از جفت بودنو نمیدونم چیه ولی اینکه میگن ستاره هاشون بهم میخورن خیلی اعتقاد دارم و واقعا درسته

اگر دونفر ازدواج کرده باشند و بعد ازدواج بفهمند ستاره هاشون جفت نیست باید چیکار کنن ؟!

خواهش میکنم دعا کنین ان شاءالله بزودیای زود خدا بهمون اولاد سالم و صالح و عاقبت بخیــــر بده 🍃اگه اینو دیدی برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید لطفا 🥺🥲
والا معتقد نبودم ولی الان معتقدم .ی دوستام برای ازدواجم گرفت گفت ستاره ها جفتن ولی بچه دار نمیشید و ...

از کجا متوجه شد بچه دار نمیشید ؟!

من اعتقاد ندارم ستاره ی برادرم و زن داداشم جفت نبود اینا حتی یکبار هم با هم دعوا نکردن یه بار عزیزم و عشقم از دهنشون کنار نرفته بود داداشم همیشه بهش میگفت تنها مرگ میتونه من رو ازت جدا کنه و دقیقا بعد از ۳۰ سال زندگی برادرم دوماهه ک فوت کرد 😭

از کجا متوجه شد بچه دار نمیشید ؟!

دوستم برام ستاره بینی کرد اون گفت خانمه گفته ازدواج نکن ستاره جفته ولی بچه دار نمیشید یاهم جدا میشید .من ک گوش ندادم گفتم خرافاته ولی گویا واقعیت بوده🥺

من اعتقاد ندارم ستاره ی برادرم و زن داداشم جفت نبود اینا حتی یکبار هم با هم دعوا نکردن یه بار عزیزم ...

خودشون چیزی درمورد ستاره چینی و اینا می‌دونستن؟ 

اعتقادی به این چیزا داشتند 

من بعد ازدواجم فهمیدم ستاره ی من و شوهرم جفت نیست ... 

والا معتقد نبودم ولی الان معتقدم .ی دوستام برای ازدواجم گرفت گفت ستاره ها جفتن ولی بچه دار نمیشید و ...

خب کسی ک ستارش جفت باشه یعنی باهم سازگارن،دعوا و جدل ندارن باهم میسازن این بچه دار نشدن و جدایی چه ربطی به جفت بودن ستاره داشت

خب کسی ک ستارش جفت باشه یعنی باهم سازگارن،دعوا و جدل ندارن باهم میسازن این بچه دار نشدن و جدایی چه ر ...

نمیدونم میگم اون گفت من ک اطلاع نداشتم گفتم خرافاته ولی الان بعد گذشت دوازده سال فهمیدم همچین الکی هم نبوده