2777
2789

دخترم ۹ ماهشه بدنش دونه های ریز قرمز ریخته از گردن به پایین بیشتر روی شکم و کمرش و رون پاهاش

برجسته نیستن و خیلی پراکنده ست چند ساعتی هم هست بی قرار هست البته نه خیلی زیاد ولی مشخصه مثل همیشه نیست

حالا  امروز من بهش برای اولین بار کره بادوم زمینی دادم قاطی صبحانه اش 

ناهار هم لوبیا پخته اون هم برای اولین بارش بود که دادم بهش

بنظرتون میتونه حساسیت به اینها باشه؟؟؟ یعنی اینقدر زود خودشو نشون میده حسایت غذایی نوزاد؟؟؟

الان به دکترش دسترسی ندارم چه اقدامی کنم برای اروم شدنش و بهتر شدنش تا فردا ببرم اول وقت دکتر

خواهش میکنم تحربه ایی دارید بگید

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بادام زمینی هست.

خب واقها چرا به بچه ۹ ماهه بادام زمینی دادی؟

ک بیشترین ریسک الرژی رو داره؟

کاری نیمشه کرد 

مگرد اینکه زیاد بشه بری دکتر ضدحساسیت بده.

اگر احساس کردی تنگی نفس داره

یا شب بیقرارشد حتما ببرش همین امشب دکتر

💕

حساسیت غذایی خیلی سریع پیش می ره..پسر منم یه دفعه حساسیت نشون داد بردیمش پیش عمومی چون شب بود..نصف دگزامتازون زد خوب شد..گاهی حساسیت غذایی عوارض تنفسی هم داره...به خاطر همین امشب ببرش

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
پسر من به یه دارو حساسیت داشت این جوری شده بود

چیکار کردید براش الان ببرمش ا‌ورژانس اطفال یا بزارم صبح

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
از بادام زمینی هست. خب واقها چرا به بچه ۹ ماهه بادام زمینی دادی؟ ک بیشترین ریسک الرژی رو داره؟ کا ...

همه جا دیدم از ۶ یا نهایت ۸ با تیت الرژی میشه داد 

و چون وزن گیری دخترم کمه گفتم از الان که وایان ۹ ماهگی هست بدم امروز هم نصف قاشق مربا خوری اضافه کردم به صبحانه اش که مثلا تست بگیرم ولی فکر نمیکردم یهو اینجوری خودشو نشون بده که😭😭😭

حساسیت غذایی خیلی سریع پیش می ره..پسر منم یه دفعه حساسیت نشون داد بردیمش پیش عمومی چون شب بود..نصف د ...

الان خوابیده ارومه بنظرتون چک کنم اگه مشکل تنفس پیش نیومد یا اروم بود صبح ببرم دکتر متخصص اطفال خودش چون دکتر دخترم از ۲۰ صبح مطب هست

الان خوابیده ارومه بنظرتون چک کنم اگه مشکل تنفس پیش نیومد یا اروم بود صبح ببرم دکتر متخصص اطفال خودش ...

والا چی بگم نمی دونم...زنگ بزن ۱۱۵ سوال کن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
همه جا دیدم از ۶ یا نهایت ۸ با تیت الرژی میشه داد  و چون وزن گیری دخترم کمه گفتم از الان که وا ...

بادام زمینی ماده‌ مهم و وزن دهی نیست ک ریسک الرژی رو قبول کنید

و این سن تست کنید.والا من دو بچه دارم

هیچ کدام در سبد غذاییشون بادام زمینی و هندی نبود

و بعد یکسال میشد تست کرد ک من همونم انجام ندادم.

💕

چیکار کردید براش الان ببرمش ا‌ورژانس اطفال یا بزارم صبح

بردمش دکتر فورا

ببخشید من آنلاین نبودم دیر جواب دادم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
بردمش دکتر فورا ببخشید من آنلاین نبودم دیر جواب دادم

دختر خدارو شکر شبش خوابش اوکی بود بین شب هم چندباری برای شیر خوردن بیدار شد که مطمئن شدم مشکل تنفس واسه الرژی نداره صبح هم که بیدار شد دونه های قرمز از نصف هم کمتر شده بود الانم که چند روزه گذشته کلا هیج اثری نیست

دختر خدارو شکر شبش خوابش اوکی بود بین شب هم چندباری برای شیر خوردن بیدار شد که مطمئن شدم مشکل تنفس و ...

خداروشکر

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم