حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپحریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبهای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻♀️💙✨💨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بجای اینا برو باشگاه..یا اگه دیگ خیلییی اذیت میشی برو عمل کن..چون کرمو روغن این چیزا فقط تبلیغ الکیه
فعلا نمیتونم برم باشگاه به خاطر همین اینو انتخاب کردم
عملم که نمیشه مجردم شرایطس نیس
حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپحریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبهای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻♀️💙✨💨
به حرف بقیه توجه نکن..اگه مجردی استایلای تینیجری انتخاب کن..لباسای خوشگلو اسپرت بپوش همشم تو آینه به خودت بگو( من خیلی جذابم) سعی کن خودتو دوسداشته باشی و اعتماد به نفس داشته باشی اینجوری بقیه هم خیلی بیشتر دوستدارن..ما به دنیا اومدیم که زندگی کنیم..اگه قرار باشه با انتقاد یه مشت آدم حسود و بلانسبت بیخود بهم بریزیم که چیزی از زندگی نمیفهمیم
((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))