2777
2789
عنوان

بنظرتون بخرم

348 بازدید | 8 پست

کرم حجم دهنده سینس 

(عصاره پاپایا) 

اصلا سینه ندارم شبیه پسرام چون لاغرم ...

شما تا حالا از این کرما استفاده کردین؟

جواب گرفتین واقعا؟

اگه میشناسید کرم حجم دهنده ی خوبی معرفی کنین خیلی اعتماد بنفسم اومده پایین مسخرم میکنن😑

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجای اینا برو باشگاه..یا اگه دیگ خیلییی اذیت میشی برو عمل کن..چون کرمو روغن این چیزا فقط تبلیغ الکیه

فعلا نمیتونم برم باشگاه به خاطر همین اینو انتخاب کردم 

عملم که نمیشه مجردم شرایطس نیس

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

فعلا نمیتونم برم باشگاه به خاطر همین اینو انتخاب کردم  عملم که نمیشه مجردم شرایطس نیس

الان همه دوسدارن کوچیک باشه..هرکی مسخره می‌کنه حسوده ولش کن..سوتین پروتز بزن..ولی واقعا الان اکثر مدلا سینهاشون خیلی کوچیک یا تخته و ریزه میزن

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
الان همه دوسدارن کوچیک باشه..هرکی مسخره می‌کنه حسوده ولش کن..سوتین پروتز بزن..ولی واقعا الان اکثر مد ...

شعور ندارن دور و بریام همشونم گوشتی و تپلن🚶🏻‍♂️

شعور ندارن دور و بریام همشونم گوشتی و تپلن🚶🏻‍♂️

به حرف بقیه توجه نکن..اگه مجردی استایلای تینیجری انتخاب کن..لباسای خوشگلو اسپرت بپوش همشم تو آینه به خودت بگو( من خیلی جذابم) سعی کن خودتو دوسداشته باشی و اعتماد به نفس داشته باشی اینجوری بقیه هم خیلی بیشتر دوستدارن..ما به دنیا اومدیم که زندگی کنیم..اگه قرار باشه با انتقاد یه مشت آدم حسود و بلانسبت بیخود بهم بریزیم که چیزی از زندگی نمی‌فهمیم

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

@manliiiiiiiii