2777
2789
عنوان

باز شدن دهانه رحم در هفته ۳۶

3259 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه

من امروز مطب دکترم بودم،بعد از شرح حالی ک بهش دادم 

گفت معاینه انجام بدم ،ک با معاینه گفت ۳ سانت باز شده الانم ۳۶ هفته و ۵ روز هستم

اول اینک بعد از معاینه ک امدم خونه لکه بینی دارم نگرانم 

از این بابت البته دکترم گفت طبیعی نظر شما چیه؟

دوم اینک بنظرتون من میرسم تا ۱۲ خرداد نگهش دارم؟؟

زایمانم سرارین هست

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا نگه داری؟

اخه دکترم گفت نگهداری بهتره برای وزن بچه 

و نگران اینم ک نکنه خوب رشد نکرده باشه

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
ان شالله که بتونید  من امروز معاینم کرد تافردا شبش زایمان کردم .طبیعی بودم من

شما هم لکه بینی داشتین؟

یا درد داشتین؟؟

من گاهی انقباض دارم اما شاید روزی یبار یا دوبار

شما هم لکه بینی داشتین؟ یا درد داشتین؟؟ من گاهی انقباض دارم اما شاید روزی یبار یا دوبار

اره لکه بینی داشتم 

درد داشتم هی میگرفت ول میکرد روز اول ولی فردا صبحش زیاد شد دردام

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
همین الان هم زایمان کنی خطری نداره دیگه تقریبا ۳۷ هفته‌ ای  اگه میخوای سر موقع بیاد استراحت کن ...

تکوناش خیلی خوبه 

میترسم یهو بشه 

انگار اصلا اماده نیستم 

نگرانم 

این چه حرفیه عزیزم وقتی بدنیا اومد بعدش تپلی میشه

انشالله ک همین باشه 

اصلا خوب بودم 

تا فهمیدم دهانه رحمم باز شده انگار درد دارم 

نمیدونم همش دارم تلقین میکنم یا واقعا درد هست 

دردم داشتی که باز شده بود؟

ی چند روز بود زیر شکمم عجیب میگرفت در حد یک دقیقه شدید 

باد ول میکرد 

روزی یبار یا دوبار 

امروزم ک دکترم شکمم معاینه کرد دردم گرفت 

خودش تعجبب کرد و معاینه کرد 

میخواست تا ۲۰ خرداد نگهداره ک نشد