2777
2789
عنوان

واسه کسی ک نمیخوادتون نجنگید...

71 بازدید | 8 پست

من این اشتباهو کردم، هرچند ک گفتن من الان شاید دردی ازتون دوا نکنه چون منم نمیفهمیدم اونقد ادامه دادم تا سرم خورد ب سنگ، همون آدم آبرومو جلو همه برد...جلوی هر دوتا خانواده سنگ رو یخم کردم، هیچ کس ارزشش رو نداره، غرورتون دو دستی بچسبید، هیچ کس ب اندازه خودتون همراهتون نیس واقعا، دیر فهمیدم کلی تاوانشو دادم ولی الان کاملا بی حسم شاید باید ب اینجا میرسید...انگار خودمو از دست دادمو ❤️‍🩹ولی بالاخره تموم شد

منم مث خودتم ....ولی نمیدونم چرا بی حس نمیشم 😔

من ۲سال برا ب دست اوردنش با همه حتی خودش جنگیدم...ولی نخواس 

ن تنها نخواس منو باخاک یکسان کرد...نزار ب این مرحله برسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲سال برا ب دست اوردنش با همه حتی خودش جنگیدم...ولی نخواس  ن تنها نخواس منو باخاک یکسان کرد. ...

من ۶دسال باهاش بودم ، سه بار خیانت دیدم ....تازه بهم میگفت مقصر تویی خیانت میکنم، یا گردن نمیگرفت...

آخرشم رفت با اونی که مادرش انتخاب کرده ازدواج کرد .....

من ۶دسال باهاش بودم ، سه بار خیانت دیدم ....تازه بهم میگفت مقصر تویی خیانت میکنم، یا گردن نمیگرفت... ...

مقصر تو نیستی، منم برای بهم خوردن رابطمون خودمو مقصر میدیدم ولی کنارش میدیدم مردایی ک برای کسی ک دوسش دارن حاضرن چقد بها بدن...باید قبول کنی همه دوسمون ندارن، دلیل بر بد بودن تو نیست، رو خودت عیب نذار، دست از مقصر دونستن اونم بردار، شاید باید ی جایی خودت تموم میکردی ک ب ۶سال نرسه...روی ساختن خودت کارکن

مقصر تو نیستی، منم برای بهم خوردن رابطمون خودمو مقصر میدیدم ولی کنارش میدیدم مردایی ک برای کسی ک دوس ...

اره مقصر خودم بودم .....باید دل میکندم ، تا جوون نکنم ...

طرف رفتههه خیانت کرده، میگهدمقصر منم ....بعدش من رفتم ازش عذر خاستم ، میگم ببخشید بی تو نمیتونم ....

اره مقصر خودم بودم .....باید دل میکندم ، تا جوون نکنم ... طرف رفتههه خیانت کرده، میگهدمقصر منم .... ...

درکت میکنم منم از این عذرخواهیا زیاد کردم باالتماس، باگریه....