2777
2789
عنوان

دینی دینی دینی دینی،چخبرتوونه جوجه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 5537 بازدید | 264 پست
بخاطر همین حرف زدن های بدون فکرت میگن دهه هشتادیا بددهن و پررون

چون حرف زور تو کتشون نمیره 

فهمیدی احترام بزارین احترام میبینین

انقدرم هی به  دهه ما چرت و پرت نگین بسه دیگه هی دهه هشتادیا فلانن بسارن اعصاب ادم ازدست امثال شما ها واقعا خورد میشه 

هی هی سکوت کردم تو تاپیکا چیزی نگفتم ولی اینسری دیگه نشد چیزی نگم ؛

مگه ارث باباتو خوردن  بهتر از تاپیک مادرشوهرم گیسامو گرفته که😂😂😂😂

شما میتونی یه سرچ بکنی صدتا تاپیک مرتبط هست

ولی مشکلات زندگی ادما باهم فرق دارن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون تاحالا دوران دبیرستانو مگه تا حالا تجربه نکردید  که به ماهی میگید جوجه باشه خروس 🤣😉 ...

اصن شما بیا بمن فوش بده اگه من چیزی گفتم😁 جوجه که حرف بدی نیس،ولی گفتم زیاد هی میگید دینی دینی این روزا😂

به تو چه ؟ سایت ارث باباته یا مهریه ننت؟

بعد میگید چرا میگیم کم سنو سال نیاد سایت

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دلم واسه شوهرت میسوزه با این اخلاقت :) بیچاره ها حق دارن خیانت میکنن بهتون😂😏

نگا سطح شعورتون

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

چون حرف زور تو کتشون نمیره  فهمیدی احترام بزارین احترام میبینین انقدرم هی به  دهه ما چرت ...

خوبی؟ 😐

من خودم دهه هشتادیم. انقد عصبی شدی نمیتونی درست تشخیص بدی متنو. سخت نگیر هیچیم بددهنیو توجیه نمیکنه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

والا حس ششمی از هر صد تا تاپیک ۳ ۴ تا هست نه از هر صد تا تاپیک ۷۵ تا دینی 

والا چیزی که من میبینم برعکسشه دوست عزیز

مشکلت چیه واقعا؟

تو تاپیک قبلی هم بهت گفت وارد تاپیکای دینی نشو

زورتون به اینا رسیده خدایی؟

از هزار طرف فشار روشونه میان اینجا باید توهبن های خیلیا هم بشنون.بکشین بیرون ازشون

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

عزیزم توهین کرد...گفت هیچی از دین حالیمون نیس! بشینم نگا کنم؟ واقعا حوصله بحث کردن ندارم باهاتون&nbs ...

بابا شوخیه

چرا شمشیر رو از رو میبندید

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
عزیزم توهین کرد...گفت هیچی از دین حالیمون نیس! بشینم نگا کنم؟ واقعا حوصله بحث کردن ندارم باهاتون&nbs ...

اهان اوکی چطوره درمورد خیانتش حرف بزنیم. اینطوری خیلی از خودمون دفاع کردیم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist