2777
2789
عنوان

🔴🔴کارت ورود به جلسه 🔴🔴

141 بازدید | 7 پست

سلام وقتتون بخیر 

دوستان استرس نداشته باشین هم از سایت مای مدیو

هم دانا هم سنجش امتحان کنید .

با چند تا گوشی 

اگر نیومد با مدیرتون تماس بگیرید 

و دوستان ترمیمی بهترین کار اینه برید آموزش پرورش

(اون ناحیه که مشخص کردین ) تا آخرشب هستن ولی چون شلوغه و ممکنه معطل بشید 

پدر یا مادرتون برن بهتره با مدارک کامل 

و اینکه گفتن تا چند ساعت دیگه مشکل حل میشه 

ولی اعتمادی نیست شما حضورا مراجعه کنید.

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

اگه کارتون رو تو سایت انجام دادین لطفا خروج بزنید ترافیک سایت بیاد پایین بقیه هم بتونن کارت ورود به جلسه بگیرن 

دهم یازدهمی ها لطفا شما نرید فعلا سایت 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دختر گل و قشنگم من ازت عذر خواهی میکنم حلال کن نازنینم دیدم خانمی میگن ر ی دم تو شیعه ناراحت شد ...

من حتی اگه خودم مسلمان و شیعه نباشم 

بخاطر هموطنام همچین حرفی نمی‌زنم 

ولی سعی کنید یکم با آدما مهربون تر باشید 

شاید فشار روانی زیاد باعث شد همچین حرفی بزنن کارشون درست نبود ولی مردم گناهی ندارن همه بازیچه شدیم 

فداسرتون ولی پیامبرمون متعصب نبودا تو این مملکت هرچیزی میشه به اسم دین و اسلام تموم میکنن حتی اقتصادمون روهم میگن اقتصاد اسلامی فشار روانی و اقتصادی زیادی رو مردمع

من حتی اگه خودم مسلمان و شیعه نباشم بخاطر هموطنام همچین حرفی نمی‌زنم ولی سعی کنید یکم با آدما مهربون ...

دوست عزیز دخترم من حتی به اعتقاد کافر هم تا زمانی که به اعتقاداتم توهین نکنه کوچکترین بی احترامی نمیکنم چون تو خانواده ایی هستم که آدما عقاید متفاوتی دارن ولی کسی که به خاطر مسائل اقتصادی به اعتقاد آدم های زیادی توهین میکنه نهایت بیشعوریه منم بهش همین رو گفتم وگرنه ما هم تو این جامعه زندگی میکنیم و با گرونی و مشکلات دیگه دست و پنجه نرم میکنم من فقط از این ناراحت شدم که شما رو اشتباه گرفتم

دوست عزیز دخترم من حتی به اعتقاد کافر هم تا زمانی که به اعتقاداتم توهین نکنه کوچکترین بی احترامی نمی ...

تحمل و باور های آدما باهم فرق می‌کنه حتی با موضع گرفتن من و شما ایشون از حرفش پشیمون نمیشه

مقصد مهمه ن مسیر 

ولی در مورد این مسئله تو کشور ما دین ن از سیاست ن از اقتصاد جدا نیست 

مشکلی نیست اگه متوجه هم نمیشدین من اون حرف رو نزدم ثابت میکردم فداسرتون 

موفق باشید ✨