من متاهل هستم اختیار خودمم ندارم مثلا میگن عمل داریم بیا بیمارستان کنارم میگم نمیشه سریع قهر ...
البته جسارت نباشه ، اما این توقع و خود شما در اونها ایجاد کردی ، اگه از ابتدا انجام نمیدادی اینجوری نمیشد ، وقتی همیشه انجام بدی یه بار انجام ندی میشی بد و این تقصیر اونا نیست ، خود شماهم اگه یکی و داشته باشی که همیشه باشه تو مشکلات یهو نباشه ، واست سوال میشه که چیشده حالا اونا دیگه خیلی ببشعورن که قهر میکنن ، اما شما دیگه اکیدا به هیچ وجه کمک نکن
آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد
دقیقا اینکه کاری از دست شما بر بیاد انجام میدی ولی بعضی وقتا واقعا نمیشه
مهم نباشه برات منم دیگه برام مهم نیس . خودم و اذیت نمیکنم برا بقیه.
زن دایی دخترعموم ک من اصلا ندیدمش از یه شهر دیگه زنگ زده پاشو برو دخترم زاییده ببینش سفارشش و بکن. گفتم چشم عباس اقا تو اول خودتو معرفی کن بعد من با این شکم ۶ ماهه پا میشم میرم ملاقات کسی ک نمیشناسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله گاهی ناچار میشه آدم حتی گوشی و خاموش کنیم بهتره
باورکنیدضامن شدم طرف تولدآنچنانی برای بچه اش می گرفت مسافرت شمالش رومی رفت اقساطش عقب میفتاد بهش می گفتم قسط بده ناراحت می شدیایکی دیگه ضامنش شدم اقساطش رونمی دادمی گفت می خوای کلیه ام روبفروشم قسط هام روبدم