2777
2789

این طرف تگرگ اومد اندازه گردو

خداروشکر رفت

دوتا رعدوبرق زد انگار با شلاق از اسمون زدن ب زمین

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
مشهد نفرین شده... 

ابرای سیاه میان بارندگیه تاریک شده هوا 

چه ربطی داره به نفرین؟🙄😐

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نی نی سایتیا اینقدر دنبال ترسوندن بقیه هستن؟ یعنی چی نفرین شده؟ خودم مشهدم از تگرگها هم ترسیدم ...

تو اینستا همه زیر پستا مینویسن مشهد با وجود اخوندا نفرین شدس و این مزخرفات

این بنده خدام از همونجا یاد گرفته خواست یه چیزی بگه😂

چرا بابا بزن شبکه خبر داره نشون میده فقط خدا کنه دوباره خسارت جانی نداشته باشیم. خسارت مالی که خیلی ...

بارون بی وقت جز خرابی چیزی نداره خود کشاورزا هم از این بارونای سیل آسا ناراحتن الان فصل شکوفه و گلدهی درختاست بارون صددرصد محصولات رو از بین میبره

بارون بی وقت جز خرابی چیزی نداره خود کشاورزا هم از این بارونای سیل آسا ناراحتن الان فصل شکوفه و گلده ...

اره از بین میبره ولی من بابابزرگم باغداره همش نگران بود میگف چاه ها خشک شدن و چطوری ما زمینا رو اب بدیم و اینا

الان میگف همه چاه ها و سد ها پر شدن

آخه چه ربطی داره مگه هرجایی که سیل بیاد ینی نفرین شده :/

باید خشکسالی همه جا رو بگیره تا بفهمن این بارونا چ معنی میده

خالم زابل زندگی میکنه میگ ما ارزومونه این ابر بیاد سمت ما:) 

سمت شما سیل نیومد خداروشکر نه؟

نه خداروشکر. آبگرفتگی تو خیابون شد 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤