2821
2789

و الان بزرگ شدن

میشه بگین چیکار کردین

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم خیلی غصه میخورم دندوناشو میبینم

قطره اهنم نخورده 

مسواکم براش میزنم

دلیل منطقی براش پیدا نمیکنم، میگن شیر شب

اخه اینهمه بچه شیر شب خوردن یعنی همه دندوناشون پوسید😓

تا 7سالگی چجوری دندوناش دووم بیارن

اخه این کوچولو که طاقت دندون پزشکی نداره

فکر میکنم سرعت رشد پوسیدگیش زیاده

اگه به عصب برسه چی😢😢😢

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

خواهش میکنم کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پسر منم قبل دو سالگی شروع کرد خراب شدن دندوناش و وسط هاش خالی شد.

دخترم که دو سال تمام شیر شب خورد مثل مروارید دندوناش سالم‌و سفیده؛ ولی پسرم از ۶ ماهگی خودشم نخورد .دندوناش از ۷ ماهگی دراومد. پس ربطی نداره...

دکتر بردم گفت تا درد نگرفته بمونه، اگه درد داشت بعد بیار روکش کنیم یا بکشیم .

فعلا که بدتر نشده چند ماهیه ثابت مونده، خداکنه بیشتر نریزه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
همون دوسالگی بردم فیشور سی... انجام داد

دیگه تا 7سالگی نپوسید؟ 

بچه رو بیهوش کردن؟ 

طاقت اورد رو صندلی بشینه؟ 

پسر منم قبل دو سالگی شروع کرد خراب شدن دندوناش و وسط هاش خالی شد. دخترم که دو سال تمام شیر شب خورد ...

الان پسرتون چند وقتشه؟ 

دختر من دو تا از دندونای جلوش از بالا دارن قهوه ای میشن

اول مثل خط بود الان پهن تر شدن تو عرض 4ماه

پسرم ۷سالگی یکیش پوسید پر کردیم  اگه درد نداره براش هر شب مسواک و نخ دندان بکش تا بدتر نشه ولی ...

از کجا بفهمم درد داره هنوز درست حسابی حرف نمیزنه

درد داشته باشه میفهمی دیگه یا گریه میکنه یا غذا نمیخوره یا با دست نشونت میده متوجه میشی

مرسی عزیزم

نه بیهوشی نمیخواست دختر من صبور هست و تا آخر تحمل کرد البته با خسارت به جیب من و خریدن جایزه😅

دخترتون آمپولم تونست تحمل کنه؟؟؟ 😑

خدا حفظش کنه عزیزم

الان پسرتون چند وقتشه؟  دختر من دو تا از دندونای جلوش از بالا دارن قهوه ای میشن اول مثل خط بو ...

الان ۲سال و ۸ ماهشه

نه این خطی ریخته وسط دندوناش خالی شده

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

۴ تا دندون بالاشه، وسط هاش اول سیاه شد بعد ریخت خالی شد .

از قطره آهنم نبود ، چون به هردو بچم میدادم و هنوزم میدم بهشون ، سیدرال و فروزمال میدم تاثیری رو دندون نداره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز