2777
2789

دوتا سقط داشتم که کورتاژ شدم و بعد از مسیر طولانیivfو انتقال مانوفق سیکل هایی که دو سه روز قبل انتقال کنسل میشد و ....برای باردم انتقال دادم روز ۷ انتقال خونریزی کردم شیافما بیشتر کردم تموم شد روز ۱۴ فهمیدم مثبت هست و روز ۱۸ باز خونریزی کردم رفتم سونو شدم گفتن خارج رحم سونو داپلر رفتم و ازمایش خون و...دوتا امپول بهم زدن دیروز 

و بهم‌گفتن ۳روز دیگه تیتر بتا بدم و چارشنبه برم دکتر 

میخواستم ببینم کسی بوده با دارو دفع یا جذب شده باشه و چند تا امپول تو چند تا مرحله هروفعه بتا چقدر میاد پایین  اگه خونریزی بکنم یعنی داره میره ؟خونریزی بکنم خوبه یا بد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

یکی از بستگان ما باردار شده بود سه روز بعد از اینکه بیبی چک زد رفت سونو فهمید خارج رحمه

بعد رفت بیمارستان برای دفع با دارو که بهش تزریق کردن ولی متاسفانه فایده نداشت و باز تزریق کردن و باز هم تاثیری نداشت

خلاصه جراحی کردن و جنین رو برداشتن و یک لوله فالوپ هم مسدود کردن

بیچاره خیلی اذیت شد شاید باورت نشه ولی حدود ۲۵ روز بیمارستان بود و چند بار سر همین قضیه رفت icu

خلاصه بهت پیشنهاد می کنم فقط سریع اقدام کنی هر جوری که شده خارج بشه چون دردسر ساز میشه

امپول زدم دعا کتید جذب شه اخه خیلی ها با امپول جواب نگرفتن

من خودم اول امپول زدم 

دو روز بعد عمل شدم چون کیست داشتم باید عمل باز میشدم و اونم برداشتن ولی لوله سرجاشه

😔😭 انشالله ک زودتر خوب شی عزیزم.انشالله ک خیره

برام دعا کنید ۳۵ سالمه و جوونی و عمرم با دکتر و سوزن و سقط گذشت 

این دفعه سونی که تا خبر بارداریما دادم  به خانوادم هنوز خوشحالی نکردیم زندگی جهنم شد

چه خوب خدارو شکر بتا تون چقدر بود ؟ چقدر زمان برد تا دفع بشه ؟ گرمی خوردید؟ وقتی رفت خونریزی داشتین

بتام روز موعد ۳۷۰ بود که فرداش افتادم به خونریزی

رفتم سونوی واژینال دادم که گفتن خارج رحمی بوده و داره دفع میشه فقط دو سانت بقایا داره که کم کم دفع میشه بعد فک کنم ماهی یه بار بتارو تکرار کردم که به صفر رسید

نه گرمی نخوردم هیچ کار نکردم