سلام دوستان خوبید؟ دوستان گربه من فقط غذا خشک رویال میخوره الان هم جدیدا رویال خیلی گرون شده و هی داره قیمتش بیشتر هم میشه حدود ۳ ملیون و پونصد شده واسم مشکلی نیست ولی یکم زورم میاد هرماه عم داره گرون تر میشه و جدیدا هم سخت گیر میارم شما چه مارک خارجی خوب دیگه ای سراغ دارید ؟ که هم قیمت بهتری داشته باشه هم با کیفیت باشه ؟
ما سینهی مرغ میدیم بهش . غذا خشک فقط زمانی که شب دیر وقت بیایم خونه براش میذاریم
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گربه من مرغ نمیخوره فقط غذا خشک دوسداره چه مارک غذا خشک میدی؟
نیچکر کت
۱۰ کیلوییش ۷ تومن بود تا دو ماه پیش
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
غذا خشک هر چقدر هم مارکش خوب باشه بازم به غذا خونگی نمیشه من مرغ و آب پز میکردم یکم تو آبش برنج و ذرت و هویج میریختم گربم هم دست میزنی بهش انگار بدنسازی کار کرده انقدر که تپل و سفته بدنش