2777
2789
عنوان

کار کردن تو داروخونه پارتی میخواد؟

365 بازدید | 43 پست

می خوام برم دوره شو ببینم 

ولی میترسم برای کار کردن پارتی بخواد یا مثلا بگن سابقه کار میخوایم 

و اینکه من فقط جهاد دانشگاهی رو میشناسم اونم خاطره خوبی باهاش ندارم جای دیگه ای هست که دوره تکنسین داروخانه بزاره به جز کارآموزی 

و اینکه حقوق تکنسین داروخانه چنده می ارزه برم ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نمیارزه.خستگی زیاد کار زیاد ازت میکشن حقوقشم معمولا متناسب با زحمتت نیست.دکترای دارو ساز معمولا پولی نمیدن به کارکنا

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بله معمولاً معرف میخواد 

مدرک جهاد دانشگاهی از همه جا بهتر 

مگه اینکه این دوره رو دانشگاه علوم پزشکی شهرتون هم برگزار کنه

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

دکترای خوب زیادن ولی خیلیاشون اخلاقشونم تنده.حداقل اون تعدادی که من میشناسم‌.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

واقعا  یعنی انقدر زود براش کار پیدا میشه؟  تقریبا نمی دونید حقوقش چقدره؟

اگه طبق قانون کار حقوق بگیرید.دیگه زیر۱۵تومن نیست.هرچی هم سابقه تون بیشتر بشه حقوقتونم بیشتر میشه.

دکترجکولم
واقعا  یعنی انقدر زود براش کار پیدا میشه؟  تقریبا نمی دونید حقوقش چقدره؟

بله زود کار پیدا میشه چون حقوق کمی میدن.و همون اول نمیزارنت قسمت دارویی که اول میفرستن قسمت آرایشی شاید بعدچند سالی بری دارویی