2777
2789
عنوان

مامانم بهم میگه جن..ده

| مشاهده متن کامل بحث + 2260 بازدید | 70 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا وقتی دختر نداشتم میگفتم حق با شماست 

الان که دختر نه ساله دارم ،،،به حدی دخترم لجباز شده و داعم جیغ و گریه می‌کنه سر هرچیزی که گاهی اوقات ازش سیر میشم 

یعنی سر هرچیزی من باید باهاش کل کل و دعوا کنم 

نمیگم کار مادرت درسته ،،و حرفاش خیلی زشته!!

ولی خانومایی که دختر تو سن بلوغ دارن می‌فهمن چی میگم 

وا ماشالا به این همه خانم دکتر که درستم نصیحت نمیکنید عزیزم ما نمیتونیم دیگران رو تغییر بدیم ولی میت ...

به خدا که هیچ کاریشون ندارم 

حتی وقتایی که کتکم میزنن هم حرفی نمیزنمداداشم همین جوری اذیتم می کنه و مامانم فکر میکنه من اذیتش کردم

بعد بگین چند  فرزندی خوبه 

خاک تو سر مامانتت که این کلمه رو جلو داداشتت میگه 

بگو بهش تو اگه شرف داشتی همچین کلمه ایی رو به زبون نمیوردی 

بگو من اگه ج هستم تو ج ا ک ش ی پس 

خیلی عصبی شدم😐

ارث مامانتو خوردی باهات مشکل داره؟

بابات چی اون پشتته؟

بنظرم یه بار ابروشونو ببری خوب میشه برو بیرون جیغ بزن ای جماعت منو از دست این روانیا نجات بدین یکیشون کتکم میزنه اونیکی القاب هرزه میزاره کمک بزار ابروشون برع

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

احتمالا مادرت میخاد مثلا تربیتت کنه که این لفظ رو بکار میبره! میحاد مثلا بهت بفهمونه که مثل ج ن د ها میشی وقتی جیغ میکشی و با صدای بلند و جیغ و داد گریه زاری میکنی 

البته که روشش اشتباهه اما شما هم یاد بگیر طوری رفتار کنی که اولا داداشت جرات نکنه بهت بی احترامی کنه و ثانیا کسی به خودش اجازه نده از این الفاظ در موردت استفاده کنه

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی