2777
2789

من رفتم سنو 

گفت مجردی گفتم ن 

گفت از تاریخ پریودت رد شده گفتم ن

گفت مستانه تون پر نیست گفتم‌نگفتن باید اب بخورم

با مستانه ی خالی ببخشید ک میگم سنو کرد و گفت باید اب میخوردی و کیست داری 

و کیستت ۷ میله 

تنبلی تخمدان‌داری

😐ولی من تمام پریود هام به موقع هست 

و اصلا هیچ وقت تنبلی نداشتم

حتا دیگه جدیدا خیلی خوب تخمک‌ گذاری دارم و ...

امکان اشتباه سنو هست؟

الهی تکیه به لطف تو دارم نا امیدم نکن❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا

اره من خودم ۲۱ سالم بود داشتم سعی کنید ورزش کنید چربی دور شکم نداشته باشید بیشتر گرمیجات بخورید سیادانه باعسل روزی یه قاشق واز لبنیات دوری کنید یا کم بخورید موقع ظرف شستن لباستون خیس نشه 

اشتباه نکرده اوایل تنبلی اینطوریه که پریودات هنوز اوکیه منم همین بودم میگفتن تنبلی داری ولی چون مشکلی نداشتم اهمیت ندادم بعد چندین سال پریودم به زور و بدبختی میاد متاسفانه درمانم نداره دکتر هم فقط دارو هورمونی میده از همین الان شروع کن به روزانه پیاده روی کردن که تو آینده مث من نشی چیزای مضر هم نباید بخوری

فروش فالوور . لایک . بازدید ویدیو .آدرس پیج : arzannn_follower

اره من خودم ۲۱ سالم بود داشتم سعی کنید ورزش کنید چربی دور شکم نداشته باشید بیشتر گرمیجات بخورید سیاد ...

دائم رژیمم و در حال پیاده روی😔😔

الهی تکیه به لطف تو دارم نا امیدم نکن❤