2777
2789

بعدا بچه هاتونو مقایسه نکردن از نظر راه رفتن نشستن حرف زدن

سیسمونی خریدن

واسه ما چهار نفر هستن 

راستشو بگید خودتون هم حس رقابت نداشتین مثلا وسیله خوب بگیرین که کم ندارین داشتن این حس طبیعیه

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست من با زن داداشش و خاهرشوهرش تو یه تایم باردارن شدن . میگ همش میترسم بچم نشینه نخوره لاغر باشه فلان . بیشتر نگران این چیزاس هنوز ب دنیا نیومده 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

من بودم

فامیل، دوست، آشنا   

برام مهم نبود

کار خودمو کردم... هر چی لازم بود خریدم

مگه بچه بازیه که رقابت کنم؟!

تازه یکیش خواهرم بود...با فاصله ۶ روز بچه هامون دنیا اومدن...

ولی هر کدام پی زندگی خودمون بودیم

ما هم. چهار نفر 

چرا مقایسه میکنن من واسم اهمیتی نداره. 

الان دخترم 15 ماهشه 

فقط خیلی رو لباساش حساسم همیشه خوب باشه و ان شالله در آینده کلاس رفتن و موفقیت 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

مادرم وقتی من و حامله بود چند نفر از خانواده هم حامله بودن و من به شدت خیلی زیادی با بقیه بچها مقایسه میشدم 😪🥲

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
دوست من با زن داداشش و خاهرشوهرش تو یه تایم باردارن شدن . میگ همش میترسم بچم نشینه نخوره لاغر باشه ف ...

اره دیگه منم منظورم همینه لاغر باشه بعد مقایسه کنن بچه فلانی تپلی بود از این حرفا

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

من و دوتا جاریام😅

بشدت مقایسه میشدن بچه ها

هر سه تا دختر بودن 

من بارداری دومم بود و اونا اولی

دختر من از اون دوتا چند ماه بزرگتر بود

من خودم خیلی اذیت شدم ولی نذاشتم این تنش ها رو به بچه م انتقال بدن

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
من بودم فامیل، دوست، آشنا     برام مهم نبود کار خودمو کردم... هر چی لازم بود خریدم مگ ...

بابا بالاخره دلت میخاد نمیخاد مثلا اون لباس زیاد بگیره رنگ وارنگ تو تنه بچت لباس تکراری بپوشی خوب ادم دلش میسوزه برا بچش منظورم این چیزاس

مقایسه هست و طبیعی هست

چون بچه من ۴  کیلو بود و درشت هنوز هم از اونا درشت تره 

اونارو با بچه من مقایسه میکردن و من از این لحاظ مشکلی نداشتم خدا رو شکر

ولی سیسمونی من خخخیییلللییی کمتر بود و در درونم حس کمبود داشتم 

الان هم بعد ۹ سال گاهی این حسو دارم که چرا بچم سیسمونی خوبی نداشت 

ولی الان که بزرگ شده از همه اونا از لحاظ درسی هم بالاتره و بقیه حسرتشو دارن همین یکم آرومم کرده