خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 9923 عنوان کرمانشاهی اینجا هست تازگی عمل بینی کرده باشه؟؟ 63 بازدید | 6 پست ؟؟؟؟؟؟؟ هعی دنیا به هیچکی وفا نداری... 1403/02/29 | 14:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21230 من شنیدم دکتر عزیزی خوشگل عمل میکنه زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 9923 من شنیدم دکتر عزیزی خوشگل عمل میکنه ممنون کدومشون بهزاد یا بهرام ؟ خودم بهزاد مد نظرمه نمیدونین الان قیمت چنده هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21230 ممنون کدومشون بهزاد یا بهرام ؟ خودم بهزاد مد نظرمه نمیدونین الان قیمت چنده نمیدونستم دو تا عزیزی کرمانشاه هست .. فکر کنم پیر بود زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 9923 نمیدونستم دو تا عزیزی کرمانشاه هست .. فکر کنم پیر بود تازه خخ ۳ تا هست البته یکیشون گودر عزیزی برا پوست و موعه ارعه همون که پیره بهرامه ولی جدیدا میگن جالب نیسولی من بهزاد عزیزی مد نطرمه ۲تااز اشنا ها عمل کردن راضین هم تنفسشون خوبه و طبیعی عمل میکنا هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21230 تازه خخ ۳ تا هست البته یکیشون گودر عزیزی برا پوست و موعه ارعه همون که پیره بهرامه ولی جدیدا م ... اصل تحقیق و انتخاب خودته زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 9923 اصل تحقیق و انتخاب خودته والا پارسال قصد داشتم فصیحی مد نظرم بود ولی دیدم یه سری عمل هارو نوک بینیو تیز و دراز میکنه و گرانتر از عزیزیه ولی عزیزی طبیعی و خوشگل عمل میکنه و تنفس هم میگن خوبه و منصف تره هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...