2777
2789

اگه رمز عبورتونو قبول نمیکنه برید سایت https://iran.gov.ir/fa/ 

با شماره پدر وارد بشید کدی که پیامک میشه رو وارد کنید . نمایش فرزندان رو بزنید اسمتون میاد بغل اسمتون یه قفله اون رو بزنید و رمز رو عوض کنید بعدش میاید مای مدیو کد ملی و رمز جدید رو میزنید و وارد میشید. اگه مشکلی بود شات بدید بگم چیکار کنید

منم دعا کنید.ایشالا هممون امتحانامونو خوب بدیم✨️

اصلا دانا بالا نمیاد که بشه رمز زد. همش میگه دسترسی به ابن سایت امکان پذیر نیست. همینجا میمونم

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای از این کارت ورود به جلسه پیرمونو دراورد حالا هم که اومد بدون عکسه

اون موقع که تایید سوابق کردی هم عکس نداشت؟؟ باید اگه مشکلی بود اون‌موقع به مدرسه اطلاع میدادی 

اصلا دانا بالا نمیاد که بشه رمز زد. همش میگه دسترسی به ابن سایت امکان پذیر نیست. همینجا میمونم

الان شلوغه.  چند دقیقه پیش اوکی بود یکم دیگه دوباره برو توش

سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنی ؟ برم سایت دانا برا کارت؟

سلام البته عزیزم،برو سایت مای مدیو بزن دریافت کارت خودش میده توی سایت دانا مدیو بعدش اگه مشکلی بود بیا بگو کمکت کنم🤍

الان سایت شلوغه یکم وایسا از چند دقیقه برو توش میاد

امیدوارم بیاد

فقط اونجا که سایت دنا میاره نام کاربری و رمز میخاد یه گزینه بنفشم داره تعیین رمز اونو چیکار کنم چی بزنم 

بعدش کجا میره