2777
2789
عنوان

هر کی دلش از انتظار پره بیاد درد و دل ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 80 پست
عزیزم دقیقا ماهی که شروع به اقدام کردم خبر بارداری جاریمو بهم دادم .... عروس اولم و اون دو سال بعد م ...

ان شالله به زودی خوشحال بشی عزیزم دعا میکنم دامنت سبز شه و صاحب دو بچه ی سالم و صالح بشی ان شالله یا فاطمه زهرا همه ی منتظرای این جمع رو خودت خوشحال کن 

خدایا به خاطر همه داشته هام و نداشته هام شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم چرا میگی شرمنده این چه حرفیه مگه دست تووه آخه.ان شالله خدا بزودی بهتون بچه میده ولی نگو شر ...

بعد از کلی دوا درمون خدا بهم نظر کرد و باردار شدم انگار تو این دنیا نبودم انگار رو ابرا بودم سجده شکر بجا اوردم روز و شب شکر میکردم از خدا میحواستم بچه مو صحیح و سالم بزاره تو بقلم همه چی خوب بود‌ یهو نمیدونم چی شد وقتی به خاطر ورم زیاد رفتم دکتر فهمیدم فشارم بالاست و مسمومیت بارداری گرفتم‌.ختم بارداری دادن و متاسفانه بچه۲۹ هفتگی من بعد از ۳ روز از دنیا رفت.۸ اردیبهشت امسال.من و شوهرم به معنایه واقعی زیر بار این مصیبت له شدیم.دکترا میگن احتمال اینکه دوباره این اتفاق بیافته خیلیه.واسه همینه که میگم شرمندشم.

من به معجزه ایمان دارم
ان شالله به زودی خوشحال بشی عزیزم دعا میکنم دامنت سبز شه و صاحب دو بچه ی سالم و صالح بشی ان شالله یا ...

مرسی عزیز دلم .ان شاءالله.. دعای قشنگت خیلی به دلم نشست .‌..... 

🌹کودکم برای سومین بار کلبه کوچک شکمم را با عطر حضورت پر کردی ، عاجزانه میخواهم بمانی ، بمان و به لحظه های بی رنگم رنگ زندگی بپاش 🌹التماس دعا دارم از همتون 🌹... خدا رو شکر که بالاخره خدا به دل منم نظر کرد و توی بهار ۹۷ گل پسرم رو توی آغوشم گذاشت .... 🌷از ته قلبم ارزو میکنم همه منتظرا این روزها رو تجربه کنن و مادر بشن ........ قسمت اول امضام  مال موقعی هستش که تازه باردار شده بودم و چون دیدنش حس خوبی بهم میده  پاکش نکردم ..... ❤خدایا شکر که یه بار دیگه طعم خوش حضور یک فرشته توی وجودم رو میچشم ...بی بی چکم روز ۱۶ دی ۹۹ مثبت شد.. لطفا با قلبای پاکتون برام دعا کنید تا به سلامتی بیاد توی اغوشم 🌺
یک سوال شما بعد هر اقدام چکار میکنید؟ پاهاتون چقدر بالا میگیرین؟ چه مدت بعد دستشویی میرین واسه م ...

من متکا زیر باسنم میزارم و پاهامو به تاج تخت تکیه میدم ..... اکه بتونم بین یک تا دو ساعت اینجور میمونم بعدشم یا میرم دستشویی یا عادی تا صب دراز میکشم 

🌹کودکم برای سومین بار کلبه کوچک شکمم را با عطر حضورت پر کردی ، عاجزانه میخواهم بمانی ، بمان و به لحظه های بی رنگم رنگ زندگی بپاش 🌹التماس دعا دارم از همتون 🌹... خدا رو شکر که بالاخره خدا به دل منم نظر کرد و توی بهار ۹۷ گل پسرم رو توی آغوشم گذاشت .... 🌷از ته قلبم ارزو میکنم همه منتظرا این روزها رو تجربه کنن و مادر بشن ........ قسمت اول امضام  مال موقعی هستش که تازه باردار شده بودم و چون دیدنش حس خوبی بهم میده  پاکش نکردم ..... ❤خدایا شکر که یه بار دیگه طعم خوش حضور یک فرشته توی وجودم رو میچشم ...بی بی چکم روز ۱۶ دی ۹۹ مثبت شد.. لطفا با قلبای پاکتون برام دعا کنید تا به سلامتی بیاد توی اغوشم 🌺
بعد از کلی دوا درمون خدا بهم نظر کرد و باردار شدم انگار تو این دنیا نبودم انگار رو ابرا بودم سجده شک ...

عزیزززم چقدر سختی کشیدی .... خدا به دل هر دوتون ارامش بده ...در ضمن بازم احازه نداری احساس شرمندگی داشته باشی ...... هیچوقتم جایی اینو نگو ..... همه این اتفاقا دست خدا بوده و شما نقشی توش نداشتین ....

عزیزم آیه 89 سوره انبیا را در قنوت نماز بخوانید همینطور در طول روز ، جایی بنویسین که جلوی چشمتان باش ...

ممنون عزیزم چشم حتما انجام میدم 

خواهش میکنم. امیدوارم هرچه زودتر خبرای شیرین بشنویم    

فدای تو عزیزم . انشالله ریشه انتظار برچیده بشه واقعا خیلی سخته . خدا به دل منتظرا ارامش بده و توی اغوششون یه بچه قرار بده 

ممنون عزیزم چشم حتما انجام میدم 

منم این ایه رو گذاشتم زمینه گوشیم همش جلو چشمه.

هیچ وقت نباید ناشکری کرد‌ همیشه ادمایی هستن که زندگی سخت تری نسبت به ما دارن.همون طور که شرایط من نسبت به شما خیلی بدتره ادمایی هستن که شرایط زندگیشون از من بدتره.من که فقط خدا رو شکر میکنم و فقط میدوارم که خدا دوباره لطف و کرم شو شامل حالم کنه

من به معجزه ایمان دارم

این انتظار منم کشته ،بدتر از انتظار حرف مردم،خواهرم بعدمن عروسی کرده حامله اس قشنگ برگشت توروم گفت ادمی که امیدنداشته باشه بچه دارنمیشه،اخه دردموبه کی بگم داره بغض خفه ام میکنه،،وقتی که جواب ازمایششوگرفت فقط به من نگفت وقتی فهمیدناراحت شدم پیام داده توهم ان شاالاه حامله میشی،پیامش طوری بودانگارحسودی کردم

مهربان خدایم ،دوستت دارم