2777
2789
عنوان

بنظرتون من خیلی حساسم ؟

69 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من دیشب نامزدم اومد خونمون بعد من پری ک میشم  خیلی درد دارم داشتم می‌خوابیدم گفتم خیلی درد دارم یهو نامزدم گفت به من چه رو شو کرد اونور خوابید  بعدش دوباره  برگشت گفت چیکاری و اینا وقتی دید ناراحت شدم 

دوباره صبحش قرار بود منو ببره سیم کارت گوشیمو عوض کنم برگشت گفت نمخاد همین سیم کارتت خوبه  در صورتی ک یک هفته بهم میگه کی میای از دانشگاه ک بریم سیم کارتتو عوض  کنیم

تازه از وقتی جاری دار شدم دیگه مثل همیشه نمیگه بیا بریم خونمون  شاید هفته ای یکبار میمود دنیام الان دیگه اصلا نمیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا و بعدا در کار نیست وقتی ما مردا احساس کنیم یه چیزیو به دست اوردیم کم کم رفتار واقعیمون مشخص میش ...

پس خدا بخیر بگذرونه چون از این جور رفتارا بدم میاد نمتونم تحمل کنم