2777
2789
عنوان

وقتی مهمون هستین

1379 بازدید | 61 پست

خواهشا هر وقت جایی رفتین به قصد موندن

صبحش عینهوووو بز بلند نشین و تو چش صاحبخونه زل نزننین برای صبحونه اونم ساعت هفت صبح

در حالیکه طرف تو خونه خودش ساعت ده یازده صبحونه میخوره

اندکی شعور#

کاربری دست دونفره🙂🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اره خیییلی سخته تازه بعدشم باید نهال درست کنی من قشنگ حالم بد میشه 

از اون بدترم اینه صدای گوشیشون تا اخرین درجه بازکننن و مزاحم خوابت هم بشن😖😖

کاربری دست دونفره🙂🤗

من خونه داییم موندم صبح اول طلوع پاشدم رفتم به خدا توقع صبحونه نداشتم ولی اخه تا لنگ طهر ادم بخوابه؟😅

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

خب روتین زندگی هرکس با یکی دیگ فرق میکنه 

من مادرم قند داره و پدرم هم زخم معده دارن . ی شب خونم وایسادن راس ۷ صبونه و چایی و نون تازه براشون گرفتم حاضر کردم . چون میدونسم اگ دیرتر بخورن اذیت میشن

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

ما اومدیم خونتون مگه

خو همینو به مهمونات بگو که عین بز زل نزن تو روی ما

من کلا مهمون خونه ی کسی نمیرم حتی شام و نهار چون وضع اقتصادی خیلی خرابه امار مردم قدیما خیلی خیلی مهمون نواز تر بودن دلا صاف و زلال بود 

الان دل همه پر کین و سیاهی و نفرته

احتمالا مهمونت سن بالاست. معمولا پدربزرگ و مادربزرگ صبح زود بیدار آدم معذب میشه

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

از اون بدترم اینه صدای گوشیشون تا اخرین درجه بازکننن و مزاحم خوابت هم بشن😖😖

وقتی سن بالا تر هم باشن زودتر بیدار میشن مادرشوهر من شیش بیدار

پدر شوهر هم همین طور هفت خودمو میکشم بیدار میشم رسماً وحشتناک میشه حالم 

من خونه داییم موندم صبح اول طلوع پاشدم رفتم به خدا توقع صبحونه نداشتم ولی اخه تا لنگ طهر ادم بخوابه؟ ...

لنگ ظهر نه

ولی وقتی میرم خونشون بخدا ی صبحونه درست حسابی به ادمم نمیدن یا ک اصلا نمیدن

ولی وقتی میان توقع خیلی چیزا رو دارن.در حالیکه تو خونه خودشون ساعت ده یازده صبحونه میخورن

زشته بخدا

کاربری دست دونفره🙂🤗

چه سختش میکنی مهمونه دیگه حبیب خدا

شمام بهتره مهمون داری کمتر بخابی دیگه چاره ای نیست

هرچند خودم نمیرم شب جایی بخابم 

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج