سلام خانما شبتون بخیر من درحال جدایی از همسرم هستم اما همه بهم پیشنهاد میدم که یه مشاوره برو منم مشاوره خانواده که عالی باشه و هزینه اشم خوب باشه سراغ ندارم اگر شما کسی و میشناسید ممنون میشم کمکم کنید و معرفی کنید یکی از دوستام یه مشاوره عالی تو پیروزی معرفی کرد اما نزدیکترین وقتش برای شهریور بوده که من تا اون موقع وقت ندارم ممنون میشم کسی که خودتون یا اطراقیانتون تو موقعیت حاد زناشویی رفتین معرفی کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راهی که نمونده اما ب ای اطمینان خودم چاره ای ندارم بعدم همسرم خودش آدم خوبیه پدرش نمیذاره ما زندگی کنیم بسیار بسیار دخالت میکنه و همسر من آدم دهن بینی هست
من پیش یک مشاوری میرفتم که ایشون استاد حوزه هستن..نمیدونم تحصیلات دانشگاعی روانشناسی هم دارن یا نه..اما حتما دوره ای رو گذروندن که مشاور خانواده هستن ایشون..من راضی بودم
دلم آغوشی میخواهد که نه زن باشد ,نه مرد........خدایا زمین نمیایی.........