2777
2789

سلام خانما شبتون بخیر من درحال جدایی از همسرم هستم اما همه بهم پیشنهاد میدم که یه مشاوره برو منم مشاوره خانواده که عالی باشه و هزینه اشم خوب باشه سراغ ندارم اگر شما کسی و میشناسید ممنون میشم کمکم کنید و معرفی کنید یکی از دوستام یه مشاوره عالی تو پیروزی معرفی کرد اما نزدیکترین وقتش برای شهریور بوده که من تا اون موقع وقت ندارم ممنون میشم کسی که خودتون یا اطراقیانتون تو موقعیت حاد زناشویی رفتین معرفی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوسی خوبی عزیزم؟

من تو سایت مشاور آنلاین عضو بودم مشاورههاش خوب بود اگر هنوز باشن وقتی بری تو سایت متوجه میشی چکار کنی

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

من پیش یک مشاوری میرفتم که ایشون استاد حوزه هستن..نمیدونم تحصیلات دانشگاعی روانشناسی هم دارن یا نه..اما حتما دوره ای رو گذروندن که مشاور خانواده هستن ایشون..من راضی بودم

دلم آغوشی میخواهد که نه زن باشد ,نه مرد........خدایا زمین نمیایی.........

منم چندتا کانال میشناسم.مشاوره انجام میدن!اگه خواستی بدم بهت؟

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

واقعا حیف نیست اگه خودش ادم خوبیه به خاطر کسی دیگه ای بخوای ازش جدا شی اگه ناراحت نمیشی یه خورده برامون از دخالت های پدر شوهرت بگو

در دایره ی قسمت ما نقطه ی پرگاریم                 حکم آنچه تو فرمایی، لطف آنچه تو بنمایی