2777
2789

بچه ام یکسالشه دلش بازی میخواست خوابش نمیبرد شوهرم انتظار داره بچه ام ساعت ۱۰ بخوابه سرش داد زد طفلکی چند دقیقه جیغ میکشید از ترس بهم چسبیده بود و با ناراحتی خوابید  خیلی دلم ب حال بچه ام میسوزه هر روز کارش همینه با بچه یک ساله ام دعوا داره  راه حلی دارین لطفاً بگین  هر وقت اعتراض میکنم مادر شوهرم حق ب جانب میگه حق با پسرمه خسته اس چرا نمیزاره استراحت کنه 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش مادرشوهرت اعتراض میکنی؟فکر میکنی به پسرش چیزی میگه؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

بچه مادر شوهرت عزیزه نیاز به ملاطفت داره 

بچه شما عزیز نیست ؟

چند بار جدی باش صحبت کن با شوهرت 

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 
مادرشوهر اون وسط چه میکنه؟ باهم زندگی میکنید؟

همسایه هستیم روزا ک میبینه شوهرم خوابیده بچه بازی میکنه میاد میبینه ب بچه میگه آرومتر پسرم خوابه میگم بچه است بازی میخواد طلبکار میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سعی کن تایم خابشو درست کنی عزیزم  برای رشد خودشم بهتره

سعی کردم نشد  بچه تا ۱۲ شب بیداره لامپ رو خاموش کنم باز بازی میخواد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه مادر شوهرت عزیزه نیاز به ملاطفت داره  بچه شما عزیز نیست ؟ چند بار جدی باش صحبت کن با شوهر ...

باهاش جدی حرف زدم وسط حرف زدن بلند میشه میره همه چی رو ب شوخی میگیره خیلی دلم شکسته از برخوردیش انگار من وجود ندارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پیش مادرشوهرت اعتراض میکنی؟فکر میکنی به پسرش چیزی میگه؟

خیلی ناراحتم ک ب بچه ام اهمیتی نمیدن  حتئ شده خودش چند بار بچه ام رو ب شوخی دعوا کرده بچه گریه کرده بعد میگه ن شوخی کردم  بچه یکساله چ میفهمه شوخی چیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باهاش جدی حرف زدم وسط حرف زدن بلند میشه میره همه چی رو ب شوخی میگیره خیلی دلم شکسته از برخوردیش انگا ...

الهی بگردم 

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 
شبا جای خودت و پسرت را جدا کن یه طرف دیگه بازی کنید که پیش پدرش نباشه.

دختره  آره تصمیم دارم همین کارو بکنم  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چش بند بگیر براش یه گوشی پلاستیکیا از دی ج ی ک الا بگیر دیگ ن صدا میشنوع ن نور بهش میخوره برع بگیره اتاق بخوابه .. حق داره همسرتم من یع شیفت میرم سر کار کلی خسته میشم چه برسه اقایون که اکثرا سر صبحم باید اونجا باشن

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
یه چش بند بگیر براش یه گوشی پلاستیکیا از دی ج ی ک الا بگیر دیگ ن صدا میشنوع ن نور بهش میخوره برع بگی ...

خب محترمانه هم میشد بهش بگه بخوابه ن با داد و فریاد ک بچه بترسونه خیلی ناراحتم از برخوردیش وقتایی ک سرکار نیست هم رفتارش همینطوره  ممنون از راهنماییتون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40