بچه ام یکسالشه دلش بازی میخواست خوابش نمیبرد شوهرم انتظار داره بچه ام ساعت ۱۰ بخوابه سرش داد زد طفلکی چند دقیقه جیغ میکشید از ترس بهم چسبیده بود و با ناراحتی خوابید خیلی دلم ب حال بچه ام میسوزه هر روز کارش همینه با بچه یک ساله ام دعوا داره راه حلی دارین لطفاً بگین هر وقت اعتراض میکنم مادر شوهرم حق ب جانب میگه حق با پسرمه خسته اس چرا نمیزاره استراحت کنه
👣وقتی به خودم آمدم : دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت، تحمل این رنج ها به حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است
باهاش جدی حرف زدم وسط حرف زدن بلند میشه میره همه چی رو ب شوخی میگیره خیلی دلم شکسته از برخوردیش انگا ...
الهی بگردم
👣وقتی به خودم آمدم : دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت، تحمل این رنج ها به حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است
یه چش بند بگیر براش یه گوشی پلاستیکیا از دی ج ی ک الا بگیر دیگ ن صدا میشنوع ن نور بهش میخوره برع بگیره اتاق بخوابه .. حق داره همسرتم من یع شیفت میرم سر کار کلی خسته میشم چه برسه اقایون که اکثرا سر صبحم باید اونجا باشن