2777
2789
عنوان

آبریزش شدید بینی بعد از جراحی بینی

3434 بازدید | 33 پست

چهار روزه عمل کردم ابریزش شدید دارم..بینیم پر از مخاط هست با شستشوی بینی با سرم و سرنگ هم جواب نمیده اینقدر ک زیاده جوری ک مجبورم زیر بینی گاز بزارم تا الان اصلا روند کاهشی نداشته

کسایی ک تجربه دارید بگید چکار کردید برای کنترل ابریزش شما هم سوراخ بینی رو میبستید برای اینکه جلوشو بگیرید یا کار دیگ ه ای میکردید و اینجوری ک شدیده تا چند وقت ادامه داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بهم گفت قرص نئوتادین بخورم ک ابریزش بند بیاد ،شمام از دکترت سوال کن

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

آقا من برام جای سواله روز اول و دوم اصلا تا زمانی که تامپون دارید و گاز استریل جلو بینی یک ذره هم ...

نه اصلا

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
آقا من برام جای سواله روز اول و دوم اصلا تا زمانی که تامپون دارید و گاز استریل جلو بینی یک ذره هم ...

من نداشتم تامپون و گاز ،یه کوچولو میشد نفس کشید اونم بعد شستشو با سروم

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

نه اصلا اگر تامپون باشه

من واقعا دلم می‌خواد عمل کنم

حتی پزشک هم انتخاب کردم

ولی واقعا تحملم تو این چیزا کنه اینکه نتونم با بینی نفس بکشم

چون کلا از اینایی هستم که تو فضای بسته و اینا تنگی نفس میگیرم

حس میکنم نفس بالا نمیاد

این تامپون هم یه جورایی حس همون فضای بسته و تنگ رو برام داره

.