2777
2789
راه حل همون اول ازدواج هست نه بعد از مدت دراز و بچه و .. خودتون رو کول نزنید

😫😫 کاش همون دوران نامزدی ک برام خرج می‌کرد قانع بازی درنمیاوردم🥺 کاش بهش رحم نمیکردم 😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مشکل منم هست عزیزم میشه لطفا بگی چجوری آنلاین شاپ زدی منم درد تورو دارم با یه شوهری ک همش تو کو.......ن خانوادشه و یه قرون بمن پول نمیده توروخدا بگو چجوری درآمد داری از آنلاین شاپ منم یاد بگیرم بلکه خرج خودم بچه هام دربیارم محتاج اون نامرد نباشم

آریِــــــــل بود ولی ثبت نشد 🌚                                  دهمین کاربری😪
این مشکل منم هست عزیزم میشه لطفا بگی چجوری آنلاین شاپ زدی منم درد تورو دارم با یه شوهری ک همش تو کو. ...

الان هرکاری بخوایی بکنی باید سرمایه داشته باشی 

الان هرکاری بخوایی بکنی باید سرمایه داشته باشی 

حلا میشه یه توضیح مختصر بدی اینکه چی میفروشی و چجوری پیج زدی و چجوری رفتی بالا و اینکه چند ساله شروع کردیجای دوری نمیره بخدا دعات میکنم🥲😕

تاپیک آخرم گفتم 

عزیزم خوندم ولی نگفتی که چی میفروشی میشه ای دی پیجتو بدی برم ببینم؟ خواهش میکنم🥲 خیلی دوست دارم شروع کنم ولی اصلا انگیزه ندارم دو تا بچه کوچیک دارم و کمکی هم ندارم ولی دلم میخواد بهترینارو براشون فراهم کنم باورت میشه به ماهی سه تومن هم راضیم... میشه منو راهنمایی کنی باور کن مثل اونایی ک تو تاپیکت بودن نمک نشناس نیستم