2777
2789
عنوان

علائم بارداری یا پریود؟

98 بازدید | 19 پست

من 5روز از موعدم گذشته 

به شدت زیر دلم احساس سنگینی و داغی میکنم همش میگم الانه که پریود بشم اما هیچ خبری نیست...

یه سه روزی هست که معدم یه جوریه یه تهوع کمی دارم مدام 

سینه هامم امروز یذره دردگرفته

هیچوقت قبل پریود تهوع نداشتم 

فقط یکی دو روزی لکه بینی داشتمو روز قبلش فقط دلدردم شروع میشه

امروزم بی بی چک زدم که نفهمیدم جواب چیشد انقد که عجیب غریب بود !!! 

الان بنظرتون کی بی بی چک بزنم؟ کسی با این علائم باردار بوده ؟!

دوباره فردا صبح با اولین ادرارت بی بی چک بزن

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم دو روز مونده به موعدم درد پری دارم انگار همین الان پری میشم انشالله باردار باشیم برای شما ...

من قبل از موعد احساسی نداشتم زیاد 

الان چند روزیه کلا ریختم بهم

هم تهوع خیلی کمی دارم

هم به شدت یه حالت سرگیجه و خستگی زیاد دارم

دلمم که یجوریه که انگار دارم پریود میشم همش منتظرم اما خبری نیست

اره همینکارو میکنم  برند بی بی چک مهمه تو جواب؟ چون من همیشه مدیکور میگرفتم اما الان یه چیز دی ...

راستیش زیاد اطلاع در این مورد ندارم😅

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

اخه بی بی چک امروز زدم بنظر منفی بود اما بازش کردم یه خط ذگ داشت🤔 برا همین منطقم میگه منفیه دلم میگ ...

پس یا برو آزمایش بده یا چند روز دیگه دوباره تست بزن دوست داری باردار باشی؟