2777
2789
عنوان

امشب عروسی دعوت بودیم

1216 بازدید | 71 پست

عمومم دعوت بود فکر نمیکردم اونم باشه ولی ندیدمش قسمت آقایون بود دوس داشتم برم سفت بغلش کنم و ببوسمش وقتی فهمیدم همین بغل گوشمه ولی نمیتونم برم پیشش تا آخر مراسم حتی الانم که دارم مینویسم بغض کردم.خانوم وبچه هاشم بودن منتها زنش خودشو ازما نمیدونه به خاطر همین عمومم یکی دوساله رغبت نداره باما حرف بزنه 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=339512177]پیش همسرم بود صدا کردنش کاری نداشت بحث من میل نداشتن اونو دلتنگی من[/QUOازکجا میدونی اونم ته دلش دوست نداشت ببینتت شاید خیلی خوشحال میشد از دیدنت ولی مجبوره بخاطر خانمش ک میگی رابطه رو محدود کرده

هرچقدر به خودم میگم بیخیال ولی ته قلبم خیلی دوسش دارم.چون قبلا رابطه مون عالی بود سر یه رفتار بچگانه ...

محبتت و اسراف نکن خواهر  ولشون کن

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

[QUOTE=339512177]پیش همسرم بود صدا کردنش کاری نداشت بحث من میل نداشتن اونو دلتنگی من[/QUOازکجا میدون ...

البته عید که همو دیدیم خانومش پیشش نبود ولی بازم رفتارش سرد بود اما من از رو نرفتم و رفتم بغلش کردم

دیگه محبتی بینمون نمونده قبلا خیلی خوب بود حتی خانومش بخدا با همه ی اینها دلم برای زن عمومم تنگ شده ...

ان شااالله درست میشه ولی عزیزم خوب بودن هم حدی داره

پس بیخیال زیاد خودتو درگیر نکن فقط براش ارزوی سلامتی بکن

خیلی وقته همین کارو میکنم.آخه من دوراز خانواده م هستم فقط عموم اینجاست قبلا خیلی رفت وآمد داشتیم ولی الان همه چی بهم ریخته

ان شااالله درست میشه ولی عزیزم خوب بودن هم حدی داره

ان شاءالله. البته دوبار هست که این رابطه بهم میخوره دفعه ی اول یه اتفاقی افتاد که ما رفتیم سمتشون دوباره جوش خورد البته دفعه ی قبل خود عموم با من ارتباط داشت بعداز یک سال آش همون آش و کاسه هم همون کاسه

ان شاءالله. البته دوبار هست که این رابطه بهم میخوره دفعه ی اول یه اتفاقی افتاد که ما رفتیم سمتشون دو ...

درست میشه گلم