عشقم حالم خرابه بالاخره بعد این مدت به یه نفر گفتم دوست دارم بهش گفتم روت کراشم بالاخره یکی رو پیدا کردم که می تونم بهش اعتماد کنم و در باره ی احساساتم باهاش حرف بزنم حالم خرابه ولی نا امید نیستم نا امیدی بزرگترین گناهه می دونم هرچقدرم که تنها باشم بازم خدامو دارم که همیشه حواسش بهم هست و مراقبمه و هیچ وقت ولم نمیکنه با اینکه میدونه خیلی گناهکارم خیلی آدم بدیم خیلی دختر بدیم بازم دوسم داره ولی چه میشه کرد من این زندگی ادامه میدم همون طور که همیشه تنها بودم الانم تنهایی ادامه می دم و با سختیا می جنگم می دونم یه روزی میرسه که من انتقاممو از کسایی که رنجم دادن می گیرم و اگه هم من نگیرم خدا می گیره همیشه سعی کردم کسی رو ناراحت نکنم و از خودم نرنجونم من همیشه همه ی غمامو تو خودم ریختم و می ریزم و خواهم ریخت.
من سنام سنایی که همیشه از درون طوفانی و غمگینه ولی همیشه ماسک شادی رو می زنه خودشو شاد نشون میده.
سنایی که قلب مهربونی داره که می تونه همه رو ببخشه همه ی همه رو حتی کسایی که بدترین بدی ها رو در حقش کردن درسته به خاطر همین خصوصیتم باعث شدم با دیگران فرق کنم همه ازم خوششون نیاد باهام بد حرف بزنن و بد رفتار کنن ولی من به خاطر این قلب مهربونم هیچی بهشون نگفتم که ناراحتشون کنم من سناییم که هر لطف و محبتی در حق کسی کردم همه فراموش کردن من سناییم که همیشه کوتاه اومدم و با همه ساختم ولی من همیشه دختر بده زندگیم بودم دختر بده این قصه.
حالم از خودم بهم می خوره فقط می خوام بدونم چیم از بقیه کمتره؟
چرا مثل بقیه نیستم؟
چرا با همه متفاوتم؟
مگه اخلاقم چشه؟
چون سعی می کنم کسی رو ناراحت نکنم بدم هان؟چون سعی می کنم با همه مهربون باشم؟ چون...چون همیشه کوتاه میام؟
بسمه واقعا بسمه دلم می خواد برم یه جای دور.دوره دور جایی که کسی منو نشناسه تا بتونم زندگیمو دوباره بسازم و تبدیل به یه دختر بد بشم دختری که روحش از یخه وقلبش از سنگ.
گاهی اوقات نمی دونم برای چی متولد شدم نمی دونم دلیلش چی بوده احساس می کنم اشتباهی آفریده شدم هرچند خدا هیچ وقت اشتباه نمی کنه احساس پوچی می کنم احساسه بی ارزشی.
به هر حال عشقم بدون که دوست دارم.💔
می دونم هیچ وقت بهت نمی گم و نمی فهمی این احساسمو و هیچ وقت اینو نخونی شایدم الان بخونی ولی نفهمی از طرف کیه و نفهمی برای توعه ببخشم. ببخشم بابت همه چیز دوست دارم شبت بخیر زندگیم❤️🔥
هرشب ...
از سقف خیالم تو میچکی
و این عاشقانه ترین
بارش دنیاست ...
شب بخیر جانانم♥🖇🫂
لطفا اگه خوشتون اومد ، حرف دلتونه یا اینکه حال منو دارید لایک کنید عزیزان☺️❤️