2777
2789
عنوان

بحث سگ شد دلم نیومد اینو نگم!!

231 بازدید | 2 پست

بعضی از حامیان سگ فرزندی و سگ پروری چنین رفتاری دارن!

۱به سگ هار و ولگرد غذا میدن و افتخارم میکنن اما نمیدونن سگ ولگرد باید از آدما دور باشه و با غذا دادن به اونا تولید مثل میکنن و به مناطق شهری و قابل سکونت روی میارن  و آدمای کوچیک و بزرگ رو میکشن و زخمی میکنن و امنیت روانی و جسمی مردم رو به هم میزنن!

۲_سگ هاسکیِ بدبخت که برای آب و هوا سیبری هست رو میارن تو دل کویر  و برای تلف نشدن نهایت توی نیم متر یخچال نگهداری میکنن!

۳_ ژنتیک سگ هارو تغییر میدن و به شدت گوگولی و پخمه شون میکنن که هم مردم بهشون تمایل داشته باشن و هم نتونن هیچ دفاعی از خودشون بکنن که حتی برای مسائل پیش پا افتاده هم محتاج کمک آدما باشن و در طبعیت جای نداشته باشن و از این سگ هاهم بشدت از توله کشی میکنن تا زیاد بشند  و صنعت کثیفشون ادامه دار باشه

۴_سگ هارو عقیم میکنن،حنجره شون رو جراحی میکنن،تو نیم متر آپارتمان نگهداری میکنن،میارن داخل خونه و مثل آدما باهاش رفتار میکنن .کفش پاشون میکنن .لباس تنشون میکنن ، اگر به اعضای خانواده حمله کرد(طبق ذاتش)تنبیهش میکنن و میکشنش ، جفت براش پیدا نمیکنن ،چند ماه نگهداری میکنن و بعد که وابسته شد میگن ما نمیتونیم جمعش کنیم و بعد گل کوچه خیابون یا در حالت بهتر واگذارش میکنن!

۵_ اونارو داخل پارکی که کوچیک و برزگ همه  تفریح میکنن میارن و با سر وصدا و حضور و حمله شون باعث رنجش مردم میشن 

۶_ اگر کسی به سرو صدای سگ  اعتراضی کرد یا گفت سگتو پیش من نیار من میترسم یا نجسه یا اگه گفت خونت نمیام چون پر از مو و ادرار سگه و بو میوه آن وقت عین سگ هار پاچه ش رو میگیرن

و .... ادامه دارد

و همه ی این کارا با اسم حمایت از حقوق سگ ها و حیوان دوستی انجام میشه دوستان😃😃😃😃😃😃

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.