2777
2789

🥲🥲چ تلخه ...حالا ی خانم یا آقایی که عاشقانه یکی دوست داشته ولی نشد ک برسن بهم و هر کدون راه خودشون رفتن اما ته دلشون پیش هم موند اینا ینی آرزوهاشون با خودشون میبرن اون دنیا ؟؟

😭😭😭😭خیلی درد آوره 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

نه عزیزم ۹۰درصد عشقا وقتی جدا میشن و زمان میگذره تازه متوجه میشن اصلا عشقی درکار نیوده و یه هوا هوس زودگذر بوده .خیلی خیلی کم پیدا میشه عشقایی که تا همیشه توی خاطرات وذهن هم بمونن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ۹۰درصد عشقا وقتی جدا میشن و زمان میگذره تازه متوجه میشن اصلا عشقی درکار نیوده و یه هوا هوس ...

خوب منم همونایی میگم که هرگز فراموش نکردن

منم بابا قبل مامانم عاشق یکی بوده برادرای دختره نزاشتن به هم برسن .بابام هفتاد سالشونه ولی هر آهنگ عاشقانه ایی میشنوه قشنگ چشاش پر اشک میشه🥺

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من    دل من داند و من دانم و داند دل من
منم بابا قبل مامانم عاشق یکی بوده برادرای دختره نزاشتن به هم برسن .بابام هفتاد سالشونه ولی هر آهنگ ع ...

😭😭آخ بمیرم 

خیلی خوشحالم که به عشقم نرسیدم 

اصلا دیگه نمیخام ببینمش چه برسه آرزوشو به گور ببرم

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁