سلام من چند وقت پیش به خاطر یه سری مشکلات ومسائل که تو زندگی داشتم مجبور شدم برم پیش یه دعا نویس خیلی خفن وکار کشته که اول واسم آینه بینی کرد و گفت یک زنی طلسمت کرده ومشخصات دقیق داد وحتی حروفی از اسمش رو گفت واقعا همون کسی بود که من شک داشتم بهش حالا اصل قضیه...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم شبتون خوش واسه همسرم دیسک کمر بود تو قزوین جا انداختن براش یه ارتوپد سنتی بود بعد از اون ...
سلام عزیزم درخواست دوستی مو قبول کن ادرس دعا نویس تو میدی یا اونی که خواهرت رفته تو تایپیکاتون خوندم اونی که بهتره جواب گرفتیدو می گید ممنون میشم خیلی احتیاج دارم
سلام عزیزم شبتون خوش واسه همسرم دیسک کمر بود تو قزوین جا انداختن براش یه ارتوپد سنتی بود بعد از اون ...
سلام گلم داستان زندگیتو خوندم از اینکه زن قوی هستی بهت افتخار میکنم.عزیزم میشه بگید همسرتون پیش کدوم دکتری بردین برای ترک .مصرفش چی بود.دیگه لغزش نکرده.من همسرم ۱۶سال اعتیاد داره وهرچی میبرمش کمپ ترک نمیکنه ونمیدونم چیکار کنم مصرفش همه رونابود کرده اگه میتونی من راهنمایی کن چیکار کنم
شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین