2777
2789
عنوان

به نظرتون چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 28 پست
همون موقع برگشت گفت صبر کن چیزی میبینم برگشت گفت دختر جان تو موکل رحمانی داری گفتم نه من نگرفتم گفت ...

بنظر من بخدا توکل کن و کلا فراموش کن خدا ان شاءالله از پرده غیبش برات درس میکنه

من اتفاقی بخواد بیفته قبلش میفهمم خواب هام همیشه تعبیر میشه تو بدترین وخطرناک ترین شرایط ختم به خیر ...

عزیزم اگر امکانش هست برام بگو من درگیر دیسک گردن هستم برات درخواست دوستی هم دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر امکانش هست برام بگو من درگیر دیسک گردن هستم برات درخواست دوستی هم دادم

سلام عزیزم شبتون خوش واسه همسرم دیسک کمر بود تو قزوین جا انداختن براش یه ارتوپد سنتی بود بعد از اون هم خوب شد

عع شمام عضوین منم خیلی از این کانال و سیاهدونه خوشم اومده

سیاهدونه عالیه ولی عصر آگاهی به درد من نمیخوره

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

سلام عزیزم شبتون خوش واسه همسرم دیسک کمر بود تو قزوین جا انداختن براش یه ارتوپد سنتی بود بعد از اون ...

سلام عزیزم درخواست دوستی مو قبول کن ادرس دعا نویس تو میدی یا اونی که خواهرت رفته تو تایپیکاتون خوندم اونی که بهتره جواب گرفتیدو می گید ممنون میشم خیلی احتیاج دارم

سلام عزیزم شبتون خوش واسه همسرم دیسک کمر بود تو قزوین جا انداختن براش یه ارتوپد سنتی بود بعد از اون ...

عزیزم اگر امکانش هست برای رضای خدا  آدرسی شماره تلفنی اسمی برای من ازش پیدا کنین

آبجی میشه بگی مهر ماه معلممم؟؟؟

آخه رفتم مصاحبع نمی‌دونم نتیجه چی میشه دلشوره دارم لطفاً

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

سلام گلم داستان زندگیتو خوندم از اینکه زن قوی هستی بهت افتخار میکنم.عزیزم میشه بگید همسرتون پیش کدوم دکتری بردین برای ترک .مصرفش چی بود.دیگه لغزش نکرده.من همسرم ۱۶سال اعتیاد داره وهرچی میبرمش کمپ ترک نمیکنه ونمیدونم چیکار کنم مصرفش همه رونابود کرده اگه میتونی من راهنمایی کن چیکار کنم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

سلام عزیزم خوبید 

ببخشید مزاحمتون شدم واقعا مجبور بودم 

میشه به این سوالم جواب بدید 🥺 

یه اقا هست یجورایی همکارمه هیچ حرف عاشقانه ای این وسط نیست
بنظرت در اینده بهم علاقه مند میشه ؟ یا الان حسی داره بهم؟
رتبم خوب میشه ؟ شهر و رشته خوب ؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت