2777
2789
انقددر دکتر رفتم حالا این هفته خدا نیرو بهم بده دکترمو بعد ۶سال عوض کنم

ببین دارو رژیم غذاییت رو درست نکنی باز برمیگرده باید تا بعد بهبودی هم رعیت کنی حتی قرص بخوری 

مراقب اون زبون قشنگت باش😊دل من از سنگ نیس میشکنه و مُسببش تویی 🍂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من ۴۳ کیلو بودم الان ۵۷ کیلو شدم باشگاه برو و تغذیه خوبی داشته باشی به راحتی وزن میگیری خودمم بزنامه میدم اگر خواستی درسشو خوندم لیسانس تربیت بدنی دارم میتونم کمکت کنم

امضات خیلی قشنگ بود برام دعا کن یه بخت خوب نصیبم بشه

از صمیم قلب برات دعا میکنم دختر گلم 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عزیزم من ۴۳ کیلو بودم الان ۵۷ کیلو شدم باشگاه برو و تغذیه خوبی داشته باشی به راحتی وزن میگیری خودمم ...

واعی اره عزیزم ممنونت میشم

ورزش حتما باید باشه؟چون میگن سینه هارو اب میکنه

من همین الانشم سینه هام خیلی بزرگ نیست نمیخوام همینم بره میخوام همه جام وزن بگیره 

دعا کنید حالم خوب شه..🤍

کره بادوم زمینی بخور، شبا قبل خواب شیرو خرما بخور اگه سنجد رو اسیاب کنی باهسته و پوسته و همه چیش  پودرش کنی 

و یه قاشق بریزی باشیرت حل کنی وبخوری هم خیلی خیلی عالیه هم واسه سلامتی بدنت خوبه هم تقویتت میکنه

واعی اره عزیزم ممنونت میشم ورزش حتما باید باشه؟چون میگن سینه هارو اب میکنه من همین الانشم سینه هام ...

نه قربونت برم سینه هات آب نمیشه من سینه هام قبلا سایزشون ۶۰بود الان ۷۵م خواستی تگرام پیام بده بتونم کمکت میکنم

ببین دارو رژیم غذاییت رو درست نکنی باز برمیگرده باید تا بعد بهبودی هم رعیت کنی حتی قرص بخوری 

دقییقا  تیرویید رو همه جای بدنم تاثیر گذاشته دیگ جایی نیست ک نزاشته باشه 

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏