2777
2789

هرو ۱۵ ار لحاظ خانواده و پول ما بالا تریم اونا شوهر کوچیک و توی خونه بزرگه ها تما خیلی زشت و قدیمی شده مشخصات دختر عموم: پوست گندمی تیره.لبای کوچیک.دماغ کوچیک اما خوشگل نیست فقط کوچیک.لاغر.قد۱۷۳.موهای بلند.جشما کوچک.صورت لوزی.ل

مشخصات من:پوست گندمی روشن.لبای نسبتا بزرگ.دماغ بزرگ اما همه میگن به صورتت میاد.چاق.قد۱۶۹.موها کمی بلند.چشما درشت و کشیده.صورت دایره.چال گونه

من خیلی تو. بازیگری استعداد دارم ولی بخاطر اعتماد به نفس پایین تاحالا نرفتم تست بدم رفته بود تست داده بود قبول شده بود والیبال رفت قدش بلند شد کلن نمیدونم چرا حسادت میکنم بهش من خیلی بهتر از اونم...

هردو قشنگ نیستین

جای حسادت نیس

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میفرمایید منی که کلی خواستگار دارم همه وضع شون خوبه🤣

خب ظاهرتو گفتی اینو گفتم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

تخریب بدی بود😐

ن منظوری نداشتم

ظاهر هردو رو ک گفت معمولی بودن

منظورم اینه هیچکدوم از اون یکی قشنگ تر نیس ک حسادت کنن

مهم اینه به دل نشستم و کلی خواستگار دارم، میرم بیرون بیشتر پسرا محوم میشن

ن بابا

پس ب دختر عموت حسادت نکن خودت ک رو دست دارن میبرنت