2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=339666835]چرا؟  اتفاقا خیلی معروفه توی ایلام[/QUOTE نجفی خیلی دست به امپوله فوری دارو می‌نویسه ولی دکترای غدد دیگه آمپول رو میزارن برای مرحله آخر که دیگه راهی نباشه...من وقتی دخترمو بردم پیشش تجربه نداشتم پیش کسی هم نگفته بودم با نی نی سایت هم آشنا نشده بودم وگرنه براش آمپول نمی‌زدم همون روز اول جوری مغزمونو شستو شو داد اونجا اولین آمپولو براش شروع کردیم هر دفه هم می‌گفت تو اگه هورمون رشد هم بزنی قد دخترت به ۱۴۵هم نمی‌رسه درصورتی که الان قد دخترم ۱۴۳هست تازه آمپول ضد بلوغ جلوی رشد رو کمی میگیره وگرنه بیشتر بود ...همیشه هم قد رو یکی دوسانت کمتر وزن رو یکی دو کیلو بیشتر می‌گفت که بگه بچت نرمال نیست سن استخوانی رو هم الکی یک یا دوسال بیشتر میگه برای بلوغ ..برای اونایی که کمتره باز خطا میگه ...خلاصه من ازش راضی نبودم قلبمو شکست هزار بار جلو دخترم گفت قد دخترت به ۱۴۵هم نمی‌رسه نباید اینجوری می‌گفت اون که خدا نیست درسته دکتره از رو یه سری فرومولا که تو کتاب خونده یه چیزی میگه من مطمعنم دخترم به بالای ۱۶۰میرسه قسم خوردم اون موقع ببرم پیشش بگم خدا شرمنده ت بکنه که روح و روان منو دخترمو شوهرمو نابود کردی ..دخترم ازش متنفر بود الان میبرم فریبا بهمنی خیلی راضی هستم اونم حداقل ادمو ناامید نمیکنه ازش پرسیدم قد دخترم حدودی چقد میشه می‌گفت اصلا هیچی مشخص نیست آزمایش و سنو هم سالی یک بار ..نجفی تو ۹ماه سه بار از ما عکس مچ دست خاست که اون اشعه چقد ضرر داره برای آدم

من خودم کوتاه ترین عضو خانواده هستم قدم ۱۶۲_۱ هست نمی‌دونم رو چه حسابی این حرفو زد با من لج میکرد می‌گفت خودت ۱۵۳هستی گفتم بیا قدم رو بگیر خودشم گرفت به منشی نگفت ... ضایع شد ..سیستم بدن دخترم مث خودم هست من خودم کلاس سوم چهارم سینم رشد کرد کلاس ۹پریود شدم خیلی خیلی پشیمانم که آمپول براش زدم ..۹ماه پیش نجفی بردم آمپولو قط کردم بعد ۵ماه بردم پیش بهمنی دوباره شروع کردم آمپولو گفت هورمونهای بچتو تحریک کردی با اون امپولا الآنم مجبوری ادامه بدی یه مدت دیگه

[QUOTE=339666835]چرا؟  اتفاقا خیلی معروفه توی ایلام[/QUOTE نجفی خیلی دست به امپوله فوری دارو می ...

چی بگم والا 

من 6 ماهه دخترم و میبرم پیشش خیلی ازش راضی م

به اصرار خودم براش آمپول نوشت. 

ان شالله که دخترت سالم و موفق باشه 

دخترم بهانه زندگیم 
چرا اینقدر کم ؟؟آل آرژنین این چیزا بهش نداده؟؟چند ماهه پریود شده ؟؟قد خودتو همسرت چنده؟؟

خوب قبل آمپول هم اینجوری بود  چرا قرسشو داده بود هم مرتب نخورد هم زیاد تاثیر نداشت منم بخاطر هزینه ها و چون راهمون درو بود دیگه نشد ادامه بدیم

خودم ۱۵۷ شوهرم ۱۷۰

چی بگم والا  من 6 ماهه دخترم و میبرم پیشش خیلی ازش راضی م به اصرار خودم براش آمپول نوشت.  ...

فدات شم ممنون همچنین گل دختر شما ..برای خیلی ها هم خوب بوده یکی از آشناها دخترشو می‌برد خیلی راضی بود الآنم قدش حدود ۱۷۰. دیگه شانس منه🥲

فدات شم ممنون همچنین گل دختر شما ..برای خیلی ها هم خوب بوده یکی از آشناها دخترشو می‌برد خیلی راضی بو ...

ان شالله که دختر کرمانشاه براش خوب باشه و قدش به اون دلخواه خودش برسه

دخترم بهانه زندگیم 
خوب قبل آمپول هم اینجوری بود  چرا قرسشو داده بود هم مرتب نخورد هم زیاد تاثیر نداشت منم بخاطر هز ...

لیاقت ژنتیکی قد دخترتون ۱۶۶هست چون خودتون بلندین و همسرتون متوسط .. ایشالله باز قد می‌کشه..چند وقته پریود میشه؟

لیاقت ژنتیکی قد دخترتون ۱۶۶هست چون خودتون بلندین و همسرتون متوسط .. ایشالله باز قد می‌کشه..چند وقته ...

از خدامه حد اقل هم قد خودم بشه

۸ ماهه 

عزیزم نگفتی شما دخترت چند سالشه قدش چنده

من اونیکی دخترمم قدش کوتاهه خیلی دارم عذاب میکشم