2777
2789
عنوان

همسری که خاسته های من براش مهم نیست

178 بازدید | 20 پست

چند وقته دنبال خونه میگردم هیچ جا باب میلم نبود یا خونه خوب بود محله خوب نبود یا محله خوب بود خونه بد بود خلاصه بعد گشتن زیاد یه خونه باب میلم پیدا کردم و قرار شد قولنامه کنیم (اجاره) بعد حالا امروز میگه یکی از آشناها خونه داره برو ببین رفتم آشپزخونش قدیمی کوچیک پسند نکردم اما پدرشوهرم همونجا برگشت به صابخونه گفت به کسی قول ندی ما خونه رو میخایم ، شوهرم چون مسافرت بود با پدرشوهرو مادرشوهرم رفتم ،حالا هرچی میگم من نمیخام اونجارو میگه حرف زدیم همونجا برو بشین ال و بل 

سرم از درد داره میترکه دیگه تهدید به جداییش کردم اخه ارزش داره ادم بخاطر حرف پدرش دل زن و بچشو بشکونه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعوا راه ننداز ...باهمسرت حرف بزن اول برید پای قولنامه اون خونه ای که دوس داشتی اگه اوکی شد ک خوبه اگه نشد برید سراغ فامیل .خودت زنگ بزن به اون فامیل بگو شرمنده ی جای بهتر نصیبمون شد ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

کار خوبی کردی رو حرفت بمون آدم تو خونه ای زندگی میکنه که باب دلش باشه به پدرشوهر چه مربوط 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
من احترام داری کردم از اول هیچی نگفتم ۳۸ دوتا بچه دارم

پس عادت کردن، اما میشه درستش کرد با تلاش محترمانه خودت

.                                                                  
نمیاد پای قولنامه دیگه 

ی بار به پدرشوهرت بگو شرمنده پدرجان شما چرا بدون هماهنگی بامن تصمیم گرفتید و الان هم پسرتون را انداختید ب جون من که اعصابم را خراب کنه ....شرمنده نباید قول الکی ب فامیلتون میدادین .

اخرکه چی مرگ ی بار شیون ی بار .تاکی حرمت نگه میداری 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

دیگه بعد از دوتا بچه فکر کردن به جدایی دیره..........همون تو عقد باید این تصمیمو میگرفتی...........حالا که تا اینجا اومدی بقیشم بمون و بساز

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......