میدونین که در اخر نماز باطل السحر حضرت زهرا یه توکیل عربی داره که خونده میشه و نابودی ساحر و سحر کننده طلب میشه پس مراقب باشین شاید سحر کننده از نزدیکاتون باشن
من هشت شب خوندم و اخر شبها هم دوتا سوره میخوندم برای کشف مطلب
و توی همون شبها چندین خواب عجیب دیدم در مورد سحر و حیوونای وحشی
بعد پریود شدم و پاک شدم دوباره دو شب خوندم الان دوشبه نمیخونم امروز خبر رسید دعانویس معروف محلمون فوت کرده دیشبم تا صبح خواب نوه شو میدیدم که همسایه بغل دستمونه و تو خواب از دعا حرف میزدم صبح گفتن پدربزرگش فوت شده البته پدر بزرگش آدم خوبی بود ولی دیگه دعانویس بود و من از کاراش خبر نداشتم اما میدونم اکثر فامیلمون پیشش میرفتن
من فک میکنم برای منم دعا داده حسم میگه
میگن حتی دعای که مهر و محبت زن و شوهر رو هم کسی حق نداره بده چون محبت و مهر باید توی قلب زن و شوهر باشه و بجای این دعاها پناه بیارین به قران و کلامش و بخواین محبت واقعی توی قلب همدیگه بوجود بیاد یا اینکه شایداون زن وشوهر هم رو نخوان و با یکی دیگه خوشبخت تر باشن نباید بزور دعا با هم خوبشون کرد چون گذرا هست و بعد باز از بین میره عشق باید از قلب بجوشه
به نظر من که نماز باطل السحر حضرت زهرا محشره
من در کنار این نماز هر روز سوره بقره رو روی دُور تند توی خونه با صدای زیاد پخش میکردم چون سوره بقره یه نوع باطل السحر هست
و هر روز چهار قل و سوره حمد و قدر رو هم زیاد میخوندم الان در کارو بارمون گشایش هایی ایحاد شده شکر خدا
اینو توی چند تا تایپیک میذارم تا هر کس حس سنگینی و بسته شدن کار یا دعا و سحر داره انجام بده گشایش ایجاد بشه