2777
2789

سلام

وقت همگی بخیر لطفا هر کس  این چیزارو قبول نداره وارد تایپیک نشه  و به وقت خودتون و ما احترام بذارین بخدا که با مخالفت هیچی گیرتون نمیاد برید با کسانی که هم فکرتون هستن با ارامش صحبت کنین و اینجا بحث راه نندازین بذارین به قول شما ما خرافاتیا دور هم خوش باشیم 😁 ♡

الان تایپ میکنم بقیشو

این قضیه خیلی عجیبه

و چون میدونم خیلی از خونه ها این سنگینی رو دارن خواهش میکنم اگر میخونین به نیت رفع سنگینی و سحر همه ی اعضای خانواده بخونین تا اونها هم اگر در سالیان سال سحری داشتن یا سنگینی باطل بشه 

قسم میخورم اگر  با اعتقاد بخونین هفت یا ۱۴ روز بخونین  از گشایش کارهاتون متعجب میشین مخصوصا سبک شدن هوای خونه و خوب شدن حال و احساس اعضای خونه 

حتما قبل شروع صدقه رد کنین

الان میگم من خوندم چیشد 

آنجا که عشق فرمان میدهد محال سر تسلیم فرود می آورد ❤

میدونین که در اخر نماز باطل السحر حضرت زهرا یه توکیل عربی داره که خونده میشه و  نابودی ساحر و سحر کننده طلب میشه پس مراقب باشین شاید سحر کننده از نزدیکاتون باشن

من هشت شب خوندم  و اخر شبها هم دوتا سوره میخوندم برای کشف مطلب 

و توی همون شبها  چندین خواب عجیب دیدم در مورد سحر و حیوونای وحشی

بعد پریود شدم و پاک شدم دوباره دو شب خوندم الان دوشبه نمیخونم امروز خبر رسید دعانویس معروف محلمون فوت کرده دیشبم تا صبح خواب نوه شو میدیدم که همسایه بغل دستمونه  و تو خواب از دعا حرف میزدم صبح گفتن پدربزرگش فوت شده البته پدر بزرگش آدم خوبی بود ولی دیگه دعانویس بود و من از کاراش خبر نداشتم اما میدونم اکثر فامیلمون پیشش میرفتن

من فک میکنم برای منم دعا داده حسم میگه 

میگن حتی دعای که مهر و محبت زن و شوهر رو هم کسی حق نداره بده چون محبت و مهر باید توی قلب زن و شوهر باشه و بجای این دعاها پناه بیارین به قران و کلامش و بخواین محبت واقعی توی قلب همدیگه بوجود بیاد  یا اینکه شایداون زن وشوهر هم رو نخوان و با یکی دیگه خوشبخت تر باشن نباید بزور دعا با هم خوبشون کرد چون گذرا هست و بعد باز از بین میره عشق باید از قلب بجوشه 

به نظر من که نماز باطل السحر حضرت زهرا محشره

من در کنار این نماز هر روز سوره بقره رو روی دُور تند  توی خونه با صدای زیاد پخش میکردم چون سوره بقره یه نوع باطل السحر هست 

و هر روز چهار قل و سوره حمد و قدر رو هم زیاد میخوندم الان در کارو بارمون گشایش هایی ایحاد شده شکر خدا 

اینو توی چند تا تایپیک میذارم تا هر کس حس سنگینی و بسته شدن کار یا دعا و سحر داره انجام بده گشایش ایجاد بشه

چطوری بخونیم

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز باطل سحر حضرت زهرا سرچ کنین روشش میاد

قبل شروع یک صدقه رد کنین حتما حتما حتما

در کنارش هرروز  سوره بقره رو پخش کنین و برای شروع ۴۵ روز بقره هم یک صدقه رد کنین

در کل برای شروع هر نذر و چله و رفع سحر صدقه رد کنین

خب بریم داستانم رو بگم 

اولن من اصلا خرافاتی نیستم بلکه چیزی که در قران اومده رو قبول دارم در قران سحر و جادو و چشم زخم تایید شده

به هیچ وجه پیش دعا نویس نرید وقتی همچین قران بابرکتی داریم که برای هر مشکلی سوره ای وجود داره جهت رفع اون مشکل و گشایش 

رفتن پیش یسری دعانویسها همانا و بیشتر شدن مشکلات و ورود اجنه به خونه همانا

پس حتما مشکلاتتون رو با پخش سوره های قران و خوندنش حل کنین دوباره تاکید میکنم برای هر مشکلی سوره ای هست که با تداوم در خوندنش و اعتقاد بهش برطرف میشه 

من ب این چیزا تاحدودی جدیدا اعتقاد دارم ولی اینکه خواب دیدی حتما دلیل براین نیس که تهمت بزنی ....ذهن وقتی درگیر ی موضوعی بشه ناخوداگاه تا مدتها بعد خواب هایی ک درمورد این مطلب هست میبینه و کاملا هم عادیه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من ب این چیزا تاحدودی جدیدا اعتقاد دارم ولی اینکه خواب دیدی حتما دلیل براین نیس که تهمت بزنی ....ذهن ...

درسته من اکثرا اگر روز شلوغی داشته باشم خواب درست و آرومی ندارم و خواب کل اتفاقات و حرفای روزمره و چیزایی که فکرم و مشغول خودش کرده میبینم

🌸🌸

درسته من اکثرا اگر روز شلوغی داشته باشم خواب درست و آرومی ندارم و خواب کل اتفاقات و حرفای روزمره و چ ...

بله .این قابلیت مغز و ناخوداگاه ادمیزاده .همه ما همینیم....

من ب این چیزا تاحدودی جدیدا اعتقاد دارم ولی اینکه خواب دیدی حتما دلیل براین نیس که تهمت بزنی ....ذهن ...

حرف شما ام میتونه یک نظریه باشه

من خودم هر اتفاقی ک قراره بیوفته رو توی خاب میبینم ج ذهنم درکیر باشه چ نباشه

ک البته من خودم منبع اینا  رو نزدیکی ب خدا میبینم

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

میدونین قضیه از کجا شروع شد از  پیدا کردن سنجاق قفلی درمحل کارم 

دوبار چند سنجاق قفلی به هم میبستن و از لای در محل کارم مینداختن توو

انداختن سنجاق قفلی همانا و سردی و ناامیدی از کارم همانا 

و من چون حس شهودم خوبه یه چیزی در درونم گفت برات دعا کردن 

توی خواب اکثر اوقات به من نیگن مشکلت چیه و از کجاس و نمیتونم یسری چیزارو بگم

خلاصه من که دوتا بچه دارم و تاحالا دنبال این مسائل نبودم و با تحقیق فهمیدم بله ، یکی از همکارام برای اینکه دلم سرد بشه و کارم رو ول کنم میاد اینارو میندازه محل کارم

و با تحقیق توی نی نی سایت فهمیدم همچین نماز با ارزشی وجود داره و مخصوصا سوره بقره که توی دُور تند هم توی خونه و هم محل کارم پخش میکنم

حرف شما ام میتونه یک نظریه باشه من خودم هر اتفاقی ک قراره بیوفته رو توی خاب میبینم ج ذهنم درکیر باش ...

قبول دارم حرفتون را ولی ادم باید 1درصد با خودش فکر کنه شاید داره اشتباه میکنه و سوتفاهم و تهمته ...تهمت گناه بزرگیه حق الناس هم که بخشیدنی نیس ....اونوقت پاداش اون همه قران و دعا ازبین میره.

میدونین قضیه از کجا شروع شد از  پیدا کردن سنجاق قفلی درمحل کارم  دوبار چند سنجاق قفلی به ...

میشه نمازتون ک مینونید کامل بگید اکس اون ایه ام ک میخونیدو بزارید ممنون میشم عزیزم

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

آیا من تهمت زدم 

ایا گفتم توی خواب گفتن چه کسی دعا کرده

من با اینکه واضح خواب دیدم حتی به همسرم نگفتم

در ضمن محل کارم دوربین مدار بسته داره

خلاصه من به نیت اعضای خانوادمم خوندم

امشب مادرم گفت وقتی میخواسته طلاق بگیره یکی از فامیلاشون از همین حاج اقا دعای مهرو محبت گرفته

دیگه از این واضح تر

البته که ایشون نیتش خیر بوده اما من با تحقیق فهمیدم حتی دعای مهرو محبت هم نباید گرفت  و جز ممنوعاته اسلام هست

اگر دونفر همدیگرو دوست داشته باشن با نزدیکی به خدا و مطالعه در مورد همسرداری و تغییر و مشاوره  و خلاصه خیلی روشهای سالم میتونن دوباره زندگیشونو بسازن اگر هم نشد با دعا هم نمیشه مگر اینکه چشم زخم و دعا دنبالشون باشه که با تداوم در خوندن سوره طلاق و بقره و گوش دادن بهشون و خوندن چهارقل و توحید و ایت الکرسی برطرف میشه  به امید خدا